a cégcsoport stratégiája

2016 januárjától, a magyarországi és a csehországi Raab Karcher építőanyag kereskedő hálózatok új tulajdonosa a szlovákiai IN Group, mely szakmai befektetőként, új célokat és stratégiát tűzött ki vállalatunk számára. Egy sikeresen fejlődő, az állandóan megújuló és változó piaci igényeket kielégítő, modern építőanyag kereskedő hálózatot, mely az elkövetkezendő generációk számára is a megbízhatóság és partnerség szimbólumait képviseli majd.

Az IN Group a vezető építőipari vállalatok közé tartozik Szlovákiában. A cégcsoport az építőipar és gépgyártás, valamint a kivitelezések több szektorában is képviseli magát. Fő profilja elsősorban csarnokok és építőelemek gyártása a magasépítési szektorban, de portfóliójában megtalálható a vegyipari készülékek és szárítódobok gyártása is, melyeket maguknál az építőanyagok előállításánál használnak fel.

A vállalat két üzemmel rendelkezik és 400 alkalmazottnak ad munkát. A története során számos díjat és tanúsítványt kapott. Építkezéseik megkapták a rangos Év épülete díjait, gépparkja pedig megtalálható Európában, Ázsiában és Dél-Amerikában.

Az IN VEST, s.r.o. negyedszázados története során több kivételes fejlesztési projektet is kivitelezett. Az egyik közülük a Leonardo nevű többfunkciós projekt Nagyszombatban.

Szintén rendkívüli fejlesztési projekt volt a Mondrian lakóház Pozsonyban, amely elnyerte a CE-ZA-AR 2005 – a Szlovák Építész Kamara építészeti díját.

A MLYNY (Malom) Galéria a nyitrai régió legnagyobb bevásárló- és szórakoztató központja, mely Nyitra városának egyik legjelentősebb fejlesztési projektje, Szlovákia legsikeresebb regionális bevásárlóközpontjainak egyike.

Ezenfelül számos további logisztikai központ és bevásárlóközpont fűződik a nevéhez, amelyek során jelentős egységek, vagy teljes épületegyüttesek kivitelezőjeként jeleskedett, mint például a SCONTO bútorüzlet-hálózat boltjainak és raktárainak megépítése Nyitrán, Nagyszombatban és Pozsonyban.

A társaság építőipari kivitelezései közé tartoznak a SAMSUNG gyártóüzemei Voderady (Vedrőd) és Galanta (Galánta) városokban.

A vállalat gépészeti divíziójának termelési programja olyan nyomástartó edények egyedi gyártására irányul, amelyeket vákuum kemencékhez, hőcserélőkhöz, reaktorokhoz, oszlopokhoz, szárító és hűtő dobokhoz, vasúti tartálykocsikhoz, föld feletti és földalatti tartályokhoz és konténerekhez, valamint egyéb berendezésekhez és technológiai egységekhez használnak. A gépészeti divízió termékei főként a vegyiparban, kőolaj-iparban, finomító iparban, élelmiszeriparban, papíriparban, gyógyszeriparban és energetikai iparban érvényesülnek.

Az előre gyártott termékek divíziójának története 2000-re nyúlik vissza. 2008-ban fejeződött be az új gyártósorral rendelkező csarnok építése, amely lehetővé teszi logisztikai és gyártócsarnokok, bevásárlóközpontok és láncok építéséhez alkalmazandó teljes vázszerkezet, valamint feszített hídgerendák gyártását.

Az IN Group harmadik legjelentősebb egysége a City Stone Design vállalat. A hagyományos szlovák betontermékek, térkövek gyártója – amelyek megtalálhatóak a STAVMAT építőanyag kereskedések kínálatában – inspiráló és minőségi kültéri kialakítást tesznek lehetővé.
A Vágsellyén és Kassa – Hernádgecsén található két üzemben első osztályú burkolatokat és kerítésrendszereket gyárt.