A CD JUWEL professzionális fúrószárai

logo-cd-juwel

picture-01A céget 1985-ben alapították a németországi Passauban. A menedzsment tagjai több, mint harminc éves tapasztalattal rendelkeznek a fúró-szakmában, ahol nagy megbecsülésnek örvendenek. Ezáltal a CD JUWEL szinte alapításától kezdve a belföldi és külföldi piac jelentős szereplője. Filozófiájának középpontjában a pontosság és a megbízhatóság áll. Ez 100%-os szolgáltatást jelent a tanácsadástól egészen a kiszállításig.
A piaci igényekhez igazodó termékválaszték, a megszokott és folyamatosan stabil magas minőség és a kiváló ár-érték arány a CD JUWEL-t a vevők körében elismert partnerré tette.

A cég jelmondata – „a szolgáltatás teszi a különbséget”- minden téren alapelv.

Termékek:
A cég komplett fúróprogrammal rendelkezik, amelyben megtalálható a fém-, kőzet- és fafúrók széles választéka.

1. Fémfúrás:

Precizitás nagy vágási teljesítmény és hosszú élettartam jellemzi a CD JUWEL fémfúróit. Ezt a válogatott alapanyag és a folyamatos minőségellenőrzés garantálja. A fémcsigafúrók népszerűsége ugrásszerűen nő, ez köszönhető az egyre kiválóbb ár-érték aránynak és a már-már tradicionálisnak mondható, magas ipari minőségnek.

 • HSS kétvégű fúró köszörült – speciális fúró lemez-és karosszéria munkákhoz, ipari minőség;
  Ez a nagy teljesítményű, gyorsacélból készült hengeres befogású, köszörült, jobbos csigafúró mindkét oldalon használható. Fúrócsúcsa 118°, Átmérőtűrése h8. Kimondottan alkalmas vékonyfalú munkadarabokhoz: karosszériák, egyéb lemezek (pl. acél, alumínium, horgany, vörös- és sárgaréz), de műanyag lapokhoz is. A bádogos szakmában dolgozók számára is nagyon ideális segítség, 3,2; 4,2-es méretben a tetőn történő lemezmegmunkáláshoz.

picture-02.jpg

 • HSS fémcsigafúró DIN 338 hengerelt – standard minőség, a nagyobb átmérők szűkített szárral is; rendelhető extra rövid kivitelben is (DIN 1897);Ez az N-típusú, nagy teljesítményű gyorsacélból készült, hengeres, befogású, jobbos csigafúró, (melynek fúrócsúcsa 118°, átmérőtűrése pedig h8) kiválóan alkalmas ötvözött és ötvözetlen acél, szürkeöntvény és egyéb öntvények megmunkálására.

picture-03

 • HSS fémcsigafúró DIN 338 köszörült – ipari minőség, rendelhető hosszított (DIN 340) és extra hosszú (DIN 1869) kivitelben is; 
  Az N-típusú, nagy teljesítményű, gyorsacélból készült hengeres befogású, köszörült, jobbos csigafúró egy ipari minőségű fúrószár. Fúrócsúcsa 118°, Átmérőtűrése h8. Jól alkalmazható ötvözött és ötvözetlen acél, szürkeöntvény, egyéb öntvények és más fémek megmunkálására.

picture-04

 • HSS cobalt fémcsigafóró DIN 338 - cobalttal ötvözött wolfram-molibdén acél, csúcsminőség; 
  Ez egy N-típusú, cobalt-tal ötvözött wolfram-molibdén acélból készült, hengeres befogású, köszörült, ipari minőségű, jobbos csigafúró. Fúrócsúcsa 135 °, átmérőtűrése h8. Kitűnően alkalmas ötvözött és ötvözetlen acél, nehezen forgácsolható anyagok, öntvények és a rozsdamentes acél megmunkálására.

picture-05

A CD JUWEL professzionális fémcsigafúróinak csomagolása a következő: picture-06
0,5 – 9,5 mm = 10 db/csomag
9,6 – 16 mm = 5 db/csomag
16,5 – 20 mm = 1 db/csomag


2. Kőzetfúrás:

A CD JUWEL kőzetfúrók a profi igénybevételnek megfelelő acélból és keményfém lapkákkal készülnek.

 • SDS-Plus ütvefúró – ipari minőség, beton, tégla és terméskő fúrásához; minden járatos 4-nutbefogású géphez; 
  A speciális acélból (34 CriNiMo6), különleges hőkezeléssel készült keményfémlapkás ütvefúró, melynek vágóéle 130°-os, tökéletesen alkalmas beton, tégla, terméskő stb. fúrására. A termék SDS-Max befogású, magasabb teljesítményű gépekhez is elérhető, mely nagyobb rugalmasságot biztosít 4 vágóéllel. További előnye még munkavégzéskor, hogy a gép teljesítménye maximálisan kihasználható, vasalt betonban is biztonságosan használható, hosszú élettartam és csekélyebb vibráció jellemzi.

picture-07

 • SDS-Plus S4 ütvefúró – ipari minőség 4 vágóéllel, magasabb menettel; pontos, kör alakú furatok, hosszabb élettartam, nagyobb fúrási teljesítmény, kisebb vibráció, vasalt betonban is biztos;
  Ez a Speciális acélból (34 CriNiMo6), különleges hőkezeléssel készült, keményfémlapkás ütvefúró 4 vágóéllel rendelkezik, amelyek 130°-ban, X formában helyezkednek el. Kiválóan alkalmas: beton, tégla, terméskő stb. fúrására.

picture-08

 • Kőzetfúró TX DIN 8039 – ipari minőség, hengeres befogású; beton, tégla, terméskő, csempe, kerámia fúrásához;
  Ez a 34 CrNiMo6 acélból készült keményfémlapkás, hengeres befogású, köszörült ütvefúró, ipari minőségű és 130 °-os fúrócsúccsal ellátott. Ez teszi alkalmassá terméskő, tégla, beton, csempe, kerámia fúrására.

picture-09.jpg

 • SDS-Plus vésők – ipari minőség; lapos-, hegyes-, lapát- és horonyvéső minden épített falazatra SDS-Plus befogással;
  Ez egy speciális acélból készült, különleges eljárással edzett és megmunkált véső SDS-Plus befogással, amely alkalmas minden vésési munkához betonban, téglában, terméskőben stb.
  A termék SDS-Max befogású, magasabb teljesítményű gépekhez is elérhető, mely nagyobb rugalmasságot biztosít 4 vágóéllel. További előnye még munkavégzéskor, hogy a gép teljesítménye maximálisan kihasználható, vasalt betonban is biztonságosan használható, hosszú élettartamú és csekélyebb vibráció jellemzi.

picture-10.jpg

3. Fafúrás:

Mindegy, hogy puha- vagy keményfa, bútorlap vagy furnér, a CD JUWEL fafúrók kiváló ár-érték arányukkal pontos és gazdaságos munkavégzést garantálnak.

 • Fafúró DIN 7487 szerint – molibdénnel ötvözött edzett acél puha- és keményfa, furnér, forgácslap, stb. fúrásához; hengeres befogású;
  A speciális, edzett molibdén acélból készült, hengeres befogású, nagy teljesítményű fafúró esztergált központosító csúccsal, 2 elővágóéllel rendelkezik. Alkalmazható kemény- és puhafa, furnér, forgácslap, stb. megmunkálására.

picture-11

 • Forstner fúró DIN 7483 G szerint – 2 elővágó- és 2 vágóél keményfém lapkából, központosító hegy; extra kemény fához és bútorlaphoz is; hengeres befogású;
  Ez egy hengeres befogású, csiszolt kivetőpántfúró HSS gyorsacélból, keményfémlapkával, központosító heggyel készült, ipari minőségű fúró. Alkalmazható minden puha-, kemény- és extrakemény fához, préselt lemezhez, műanyag bevonatú, enyvezett forgácslaphoz és bútorlaphoz is. A befogási átmérője Ø 10 mm.

picture-12.jpg

 • Ácsfúró – nagy pontosság, kiegyensúlyozott futás, központosító hegy, 1 elővágó- és 1 vágóél; kemény- és puha fába; hatlapú befogás;
  A hatlap befogású, csiszolt, nagy pontosságú fafúró, önközpontosító heggyel, elővágó és egy készrevágó éllel rendelkezik, ezzel kiválóan alkalmazható kemény- és puhafa megmunkálásához.

picture-13.jpg

A CD JUWEL folyamatosan bővülő kínálattal, de több mint 35 éve állandósult, magas minőséggel kínál megbízható megoldást szinte minden fajta fúráshoz, az egyszerű lakossági felhasználástól, a precíziós iparosi munkákig. Ennek egyik zászlóshajója az augusztusban elinduló fémcsigafúró készlet akció lesz.

picture-14.jpg

picture-15

A termékeket keresse a STAVMAT kereskedésekben!