A Sika újragondolta a poliuretánt – új Sikaflex-11 FC Purform

Professzionálisan rugalmas ragasztó és hézagtömítő anyag Purform technológiával

A Sika Purform® márkanévvel látta el több újonnan kifejlesztett poliuretán technológiájú termékét, így a már több, mint 50 éve sikeres Sikaflex – 11 FC+ hézagtömítő és ragasztóanyagot.

Egyedi mikrostruktúrájának köszönhetően, mely kemény és lágy elemeket tartalmazó polimerhálózatból áll, a Sikaflex®-11 FC Purform® méltó utódként még kiválóbb teljesítményt nyújt: gyorsabb kötésidővel, megnövelt tartóssággal és alacsonyabb monomer diizocianát tartalommal rendelkezik.
Az új generációs, professzionális ragasztó és hézagtömítőt használhatjuk hézagtömítésként függőleges és vízszintes hézagoknál, csövek hangszigetelésére a beton és köpeny között, a részek csatlakozásánál, repedések tömítésénél, fém-és faszerkezetek tömítésénél, ragasztóként pedig ablakpárkányok, küszöbök, lépcsőfokok, szegélylécek, stb. ragasztására.

Felhasználását nem csak a tartós megoldás biztosítása, hanem az új Purform® poliuretán technológiából eredő rendkívül alacsony monomer tartalma is indokolja. A Sikaflex-11 FC Purform megfelel a holnap környezetvédelmi és egészségügyi szabályozásainak, a 2023-tól érvénybe lépő új európai uniós REACH rendelet követelményeinek is, melyet az emberi egészség és a környezet védelme érdekében dolgoztak ki. A Purform® technológiával a felhasználók megtapasztalhatják azokat az előnyöket, melyek a poliuretán egyedülálló teljesítményéből, az alacsony monomer kitettségből és a legmagasabb szintű munkabiztonságból származnak.

purform | Sika Magyarország

2022.04.05.