A Sikalastic-1K több, mint egy jó vízszigetelés

Kristálytiszta megoldás vízszigetelésben és betonvédelemben.

A legkörültekintőbb építés mellett is előfordul, hogy a különböző fizikai, kémiai, mechanikai vagy korróziós behatások következtében a betonfelületek károsodnak.  Ilyen behatások például a karbonátosodás, a hőingadozás, mechanikai terhelések, a jégoldás, az extrém magas hőterhelés. A betonfelületeken jelentkező hibák javításához használjunk egykomponensű, szálerősített cementhabarcsot. Intelligens megoldást jelent betonvédelemben a Sikalastic-1K, mely rugalmas védőbevonatot képez a betonszerkezeten, ellenállóvá téve a kezelt felületet a jégolvasztó sóval szemben, valamint a fagyási-olvadási ciklusok és a széndioxid káros hatásával szemben is. A Sikalastic-1K a betonvédelem mellett vízszigetelésben ideális választás, különösen a következő területeken:

  • Teraszok, erkélyek,
  • fürdőszobák, zuhanyzók,
  • úszómedencék vízszigeteléséhez,
  • ipari- és ivóvíztartályok, vízgyűjtő medencék,
  • csővezetékek betonfelületén vízszigeteléshez és védelemhez egyaránt.

A Sikalastic-1K unikális sajátossága, hogy megcsúszás nélkül a függőleges falfelületre is könnyen felhordható, kiváló repedésáthidaló tulajdonságú.

Mesterembereknek is fontos, hogy felhasználóbarát legyen az alapanyag. A Sikalastic-1K-val szabad a választás: hengerrel, ecsettel vagy simítókanállal egyaránt felhordható, sőt nedves felületen is azonnal alkalmazható.

A 20 kg-os kiszerelésű finomszemcsés, válogatott adalékanyagokat, polimereket és speciális adalékokat tartalmazó Sikalastik-1K kiváló opció vízszigeteléshez kerámiaburkolatok alá és hajlító alakváltozásnak kitett beton alépítmények vízszigeteléséhez és a betonvédelemhez.

Tipp:

  • A Sikalastic-1K keveréséhez alacsony fordulatszámú elektromos keverőt használjon!
  • Problémás helyeket Sika Seal Tape-S vízszigetelő szalaggal erősítse meg!
  • A Nagy elmozdulásnak kitett szerkezeti csatlakozásokhoz használjon Sikudur Combiflex-SG hézagtömítő szalagot!

A Sika mindig rendszerben gondolkodik. Bármilyen betonjavítási, vízszigetelési feladatot kell megoldania, a Sika innovatív fejlesztéseire mindig számíthat. A Stavmatnál a Sika termékei folyamatosan elérhetőek. Forduljon szakembereinkhez bizalommal!