Antibakteriális fugázóval és új fugaszínekkel támad az LB-Knauf

A veszprémi székhelyű cég híres arról, hogy az innováció, a higiénia és az esztétikum hármasának ötvözésével igyekszik fejleszteni termékpalettáját. Egyik legnépszerűbb terméke, a speciális ezüstadalékot tartalmazó, antibakteriális hatású SILVERCOL fugázóhabarcs a meglévő színválaszték mellett mostantól hat új trendi árnyalatban is elérhető.

A fuga és a szilikon a hidegburkolattal ellátott helyiségek legkevésbé toleráns részei. Sokszor előfordul, hogy az átadás napján még makulátlan és kifogástalan állapotban lévő felület az intenzív használat vagy az erőteljes környezeti hatások miatt néhány éven belül elszíneződik, repedezni kezd és elszaporodnak rajta a gombák. A Lasselsberger-Knauf szakemberei folyamatosan keresik az innovatív megoldásokat a felsorolt problémákra.

A cég pont két évvel ezelőtt lépett piacra egy olyan prémium minőségű, flexibilis fugázóhabarccsal, amely a hozzáadott speciális adalékanyagnak köszönhetően gátolja a gombák és a baktériumok szaporodását. A SILVERCOL név alatt futó terméket azokban a helyiségekben és azokon a felületeken érdemes alkalmazni, ahol fokozott jelentősége van a higiéniának, tehát például fürdőszobákban, medencékben vagy orvosi rendelőkben. Az ezüsttartalmú adalékot a mikrobák elleni küzdelem világszerte elismert élharcosa, a svájci SANITIZED fejlesztette ki.

A higiénia megőrzése mellett az LB-Knauf a fejlesztési tevékenysége során kiemelt figyelmet fordít arra is, hogy termékei megfeleljenek a legmagasabb esztétikai elvárásoknak. Nagy előrelépésnek számít ezen a téren, hogy nemrégiben jelentősen bővült azoknak a színeknek a száma, amelyekben az LB-Knauf fugázóanyagai elérhetők. Az alábbi felsorolásban hat olyan új, a természetben is megtalálható árnyalat található, amelyek követik az aktuális divattrendeket.

Kapri
Harmóniát és nyugalmat sugall. Más színek hatnak ránk hideg, téli környezetben, mint nyáron, mást szeretnek a magas helyen és mást a síkságon lakók, mást az afrikaiak, mást a franciák, és mást a magyarok, de a kapri Capri szigetén élvezhető a legjobban, hacsak nem hozzuk el otthonunkba.

Dió
A dióbarna nem csak a hajfestékgyártók kedvelt árnyalata lehet, a vizes helyiségek fugázószíneként ugyancsak megállja a helyét. Megfelelő kombinációban alkalmazva eleganciát, természetességet kölcsönöz a felületeknek.

Mandula
Megnyugtató, simogató, szívet melengető árnyalat. Visszafogottságával és eleganciájával tökéletesen alkalmas arra, hogy harmóniát teremtsünk általa az adott helyiségben.

Nugát
Eljött az idő, amikor a nugátra már nem csak egy kenyérre kenhető reggeli finomságként gondolhatunk. Ez a tökéletes választás, ha fürdőszobánk csempeközét valami különleges árnyalattal szeretnénk kitölteni.

Kávé
A kávé barna árnyalata közelebb vezet a strukturáltsághoz. Semleges színnek számít, a dizájnerek előszeretettel használják háttérként nyugtató, harmonizáló hatása miatt.

Kakaó
A kakaó barna árnyalata, amely a nyugodtságot, a mélységet és a stabilitást szimbolizálja. A Földdel való kapcsolat színe, amely természetességet és melegséget sugároz magából.

Az antibakteriális SILVERCOL és az új fugaszínek mellett érdemes szót ejteni az LB-Knauf új tematikus portáljáról, amely tavaly ősszel indult. A cég ezen a felületen tette elérhetővé a nagyközönség számára a fugázással kapcsolatban felhalmozott szaktudását. Az érdeklődők itt szinte mindent megtalálhatnak a témáról: szaktanácsokat, tippeket, ötleteket, oktató jellegű videókat, referenciákat és a szóba jöhető termékek ismertetőit. A hab a tortán egy online fuga színező, egy olyan speciális alkalmazás, amelynek segítségével szó szerint két kattintással lehet összemérni az LB-Knauf által forgalmazott fugaszíneket és a különböző csempetípusokat, amelyeket háttérképként lehet kiválasztani. Honlap elérhetősége: fugazas.lb-knauf.hu