Az erős és szép tető most kincset ér

Manapság, mikor az egyre szélsőségesebb időjárás miatt fokozott megpróbáltatásnak van kitéve a háztető, érdemes olyan héjazatot választani, ami nemcsak esztétikus, de strapabíró is. A Terrán megújult tetőcserepei egy életre szóló jó döntést jelentenek, ráadásul a cég tavaszi akciójával páratlan kedvezményekkel foghatunk bele a tető korszerűsítésébe, építésébe.

Ha végigsétálunk vagy autózunk egy családi házas övezeten, rögtön szemmel látható, hogy a házépítés terén is időről időre változnak a népszerű irányzatok. Például míg a 60-80-as években rengeteg Kádár-kocka épült, a 90-es években a mediterrán stílus hódított, manapság a letisztultabb skandináv vonal számít divatosnak. Ezzel párhuzamosan a tetőépítés trendjei is átalakultak: sokáig a magastető és a hullámos cserép volt a legkedveltebb, az utóbbi években viszont az alacsony hajlásszögű háztetők és a sík cserepek váltak népszerűvé. Mindeközben az építtetők, felújítók körében egyre fontosabbá vált a héjazat ellenállósága, időtállósága. A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. 100 éves története során mindig is fontosnak tartotta a folyamatos fejlődést, és azt, hogy a lehető leggyorsabban reagáljon a szakemberek, valamint a vásárlók visszajelzéseire, ezért nemrég ennek szellemében megújította a sík termék portfólióját.

Síkban az erő

A fejlett gyártástechnológia, a mérnöki szaktudás és a kellő tapasztalat tette lehetővé hogy új szintre lépjenek a Zenit és Rundo tetőcserepek. Bordázottságuk még korszerűbb lett, módosult a horonykapcsolat kialakítása is, valamint a felületkezelési rendszer, amely korábban csak a hullámos termékeknél volt teljeskörűen elérhető, immáron ezeken is bevezetésre került. Mindezeknek köszönhetően a második generációs Terrán síkcserepeknek megnőtt a törésszilárdsága, teherbírása, valamint eső- és viharállósága. Mivel egy családi háznál a tetőcserepek vannak a legtöbb megpróbáltatásnak kitéve, ez fontos vásárlási szempont. Fújhat a szél, tombolhat a vihar, eshet az eső vagy a jég, tűzhet forrón a nap, a Terrán betoncserepei kiállják a próbát, erre pedig 50 év írásos garanciát is vállal a cég.

Nosztalgikus vagy modern

Az ellenállóság mellett természetesen az esztétikum sem elhanyagolható tényező, mikor kiválasztjuk leendő tetőnk alapanyagát. Hiszen ki ne szeretne egy szemet gyönyörködtető, saját stílusát tükröző otthonba hazaérkezni? A Terrán széles kínálatából mindenki megtalálhatja az ízléséhez legjobban passzoló cserepet. Mind a Rundo, mind a Zenit cserepek formája egyszerű, orrkialakításuk azonban különböző. Előbbi hódfarkú vágásával nosztalgikus, mégis letisztult külsőt kölcsönöz otthonunknak. Elérhető barnás-vöröses árnyalatokban éppúgy, mint sötétebb színekben. A Terrán Zenit ezzel szemben egyenes vágásával, dinamikusabb megjelenésével szinte mágnesként vonzza a tekinteteket a tetőre, kiemeli az ingatlant a környezetéből. A modern stílusnak megfelelően pedig sötétebb árnyalatok uralják a palettát.

Kinyílt a lehetőségek háza!

A Terrán nemcsak a választásban, de az építkezés és felújítás minden lépésénél igyekszik támogatni vásárlóit, ezért indította el a közel három hónapig tartó Kincsesház akcióját. Május 31-ig mindenki a saját igényei szerint válogathat a kedvező lehetőségekből, hogy kisebb anyagi ráfordítással varázsolhassa komfortosabbá és energiatakarékossá otthonát. A termékek megvásárlása és számlák feltöltése után különböző kuponokkal gyűjthetők be a kincsek: 3-30% visszatérítést kaphatunk a tetőfólia, tetőhőszigetelés, kúpalátétek, ereszcsatorna, valamint a vihar- és ereszkapocs árából. Aki pedig tovább tetőzné a kalandokat, akár bruttó 1 millió forintig az új tető anyagdíját is visszanyerheti, sőt akár 2 kWp teljesítményű Terrán Generon napelemes tetőcseréppel is gazdagodhat.