Barabás Téglakő®: Egy termék, számos felhasználási terület

 

Az idén 15 éves Téglakő® új kategóriát teremtett a hazai gyártású térkövek világában: olyan, mint egy igazi, klasszikus tégla, csak épp fagy- és kopásálló – azaz évtizedeken át mindent kibír.
Teljes anyagvastagságában színezett betonból készül, így bármely oldalára fordítva lerakható vagy összeépíthető. Ennek köszönhetően nemcsak a kerti burkolat, de bármilyen kerti építmény alapanyaga is lehet, felhasználási lehetőségeinek csak a képzelet szab határt.

Barabás Téglakő® mint térkő

A Téglakő® három vastagságban (5, 6 és 8 cm), illetve hét elegáns színárnyalatban (sárga-piros, piros, fahéj, vörös-barna, barna, antracit-barna, grafit) választható.
A 8 cm vastag változat már tehergépjármű-forgalomra is tervezhető. Ráadásul az idei jubileum alkalmából a Téglakő® egész évben rendkívül kedvező áron vásárolható meg.
A gyártó honlapján található TérkőDekor felületen számos díszítősorral ellátott Téglakő kombináció érhető el – itt nemcsak inspirációdni lehet, de a megadott paraméterek alapján konkrét kalkuláció is készíthető.

Barabás Téglakő® kerítésrendszer

A Téglakő® kerítés fahéj színben, grafit fedlappal és grafit díszcsíkkal (vagy anélkül) készül, az alapvasalatok a csomag részét képezik.
Igény esetén csengő- vagy kaputelefon előkészítéssel és postaládabeépítéssel is kérhető.
A lábazati elemek 3 részre bontva, míg a pillérek egybeépítve kerülnek kiszállításra, így a Téglakőből készült látványos kerítés a helyszínen rendkívül gyorsan és egyszerűen összeállítható.
Nagy méretválasztékkal rendelkező termék, a helyszíni adottságokhoz legjobban illeszkedő kiosztás választását a Barabás Téglakő weboldalán egy Kerítéstervező szoftver is segíti.

Barabás Téglakő® lépcsőelem

Ez a 36 db Téglakőből előre összeragasztott lépcsőelem az antikolt térkövekkel burkolt udvarok dekoratív kiegészítője, tökéletes megoldás a szintkülönbségek áthidalására.
További előnye, hogy könnyebb a hagyományos blokklépcsőknél, nem mellesleg jóval esztétikusabb is az egybeöntött változatoknál.
Sárga-piros és antracit-barna színben választható, az azonos színű burkolatokkal gyönyörűen harmonizál.

Barabás Téglakő® kerti díszpillér

Ez a termék egyszerűségében nagyszerű.
Az 5 cm vastag fahéj színű Téglakő® termékből készült mini oszlop látványos kerti elem növények vagy világítótestek kiemelésére, nagyobb, összefüggő területek tagolására vagy csupán az udvar eleganciájának növelésére.

Barabás Téglakő® kerti építmények                        

Természetesen az előzőekben felsorolt, előre összeállított kerti elemeken kívül bármilyen más kerti bútor (pad, csobogó, magaságyás, kerti tűzrakó) megépíthető Téglakőből, a gyártó weblapjáról letölthető Kerti építmények kiadvány ehhez remek ötleteket nyújt.

   

    


A Téglakő® terméket és előre összeállított elemeket keresse a Stavmat építőanyag kereskedésekben!

2024.05.23.