Beton másképpen – bemutatkozik a KK Manufaktúra termékcsalád

A KK Manufaktúra termékcsalád letisztult, modern formavilága az aktuálisan divatos építészeti stílusirányzatokhoz illeszkedik. Az alábbi KK Manufaktúra kisokosban összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat az új termékekről, és a technológia nyújtotta lehetőségekről.

Mit is takar pontosan a KK Manufaktúra?

A hagyományosan elterjedt technológiával szemben, – mely a nagyüzemi betonelem-gyártást lehetővé teszi – a KK Manufaktúra termékcsalád termékei ún. öntött beton technológiával készülnek. Az eredmény önmagáért beszél: más struktúra, más dizájn, valamint széleskörű lehetőség az egyedi elképzelések megvalósítása terén. A KK Manufaktúra név az öntött beton termékeket és az egyedi, kézi gyártású termékek előállítását is takarja.

 


Mi a különbség az öntött beton és a kézi gyártású termékek között?

A KK Manufaktúra termékcsalád öntött beton termékei olyan katalógustermékek, melyek meghatározott méretben, színben/textúrában kaphatók, rendelhetők. Jelenlegi kínálatunkban az alábbi termékek szerepelnek: DELPHI, MANHATTAN, BOSTON, KILKENNY lapok és VEZÚV támfalelem.A KK Manufaktúra termékcsalád kézi gyártású termékei ezzel szemben egyedi ötletek alapján születnek. A kézi gyártású technológiával teljesen új lehetőséget nyitottunk, melynek csak a fantázia szab határt.


Az egyedi ötletek hogyan valósulnak meg?

Kézi gyártású dizájn termékeinket egyéni igények alapján alkotjuk. Az ötletek pontos paraméterek szerint méretezett tervben kerülnek kidolgozásra. A tervek alapján elkészítjük árajánlatunkat, mely elfogadását követően előre egyeztetett ütemben megtörténik a gyártás (A szállítás külön megállapodás tárgyát képezi). A teljes gyártási folyamat a terv alapján gondosan, kézzel történik.


Csak külső terek burkolására alkalmasak a KK Manufaktúra termékek?

A KK Manufaktúra adta lehetőségek nemcsak kültéri felhasználásra korlátozódnak. Az öntött beton termékek kültéri, fagyálló termékek. A kézi gyártás lehetővé teszi, hogy belső terek használati berendezései vagy dekorációs kellékei készülhessenek el, mint pl. asztallap, konyhai munkapult, lépcsőelem.


Hogyan lesz tartós és tartósan szép a KK Manufaktúra felület?

A KK Manufaktúra termékeit a KK Kavics Beton Kft. által forgalmazott tisztító- és ápolószerekkel ajánlott kezelni, hogy hosszú távon szép legyen a felület.


Bővebb információra van szüksége? Esetleg inspirációt nyert egyedi elképzeléséhez?

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal az alábbi elérhetőségen:
info@kavicsbeton.hu
vagy látogasson el honlapunkra:
www.kavicsbeton.hu