BMI Bramac padlólapok és Szerencsekerék

A BMI Bramac széles portfóliójával minden felmerülő igényre megoldást kínál, legyen szó akár egy vidéki nyaraló ízléses padlójának burkolásáról vagy magastetőnk rendszerben történő kialakításáról. A padlólapok a BMI Bramac kínálatában most akciós áron elérhetőek, az utóbbinál pedig játékos formában kínálnak különböző ajándékokat oldalukon.

BIZTONSÁG ÉS ESZTÉTIKA: BMI BRAMAC PADLÓLAPOK

Megbízható és hangulatos fedőelemei lehetnek minden borospincének vagy épp egy családi ház udvarának, teraszának a BMI Bramac kínálatában elérhető padlóburkoló lapok. A téglavörös, antik és szürke színben elérhető termékek rusztikus felületüknek és a lekerekített éleknek köszönhetően esztétikus megjelenést biztosítanak minden otthonnak, nyaralónak. A BMI Bramac több évtizede bizonyít a piacon beton termékeivel, és ezek alól az anyagukban színezett padlóburkolók sem jelentenek kivételt: nagy szilárdságuknak köszönhetően nemcsak tetszetős, de tartós járófelület kialakítását teszik lehetővé.
Az elsősorban kültéri felhasználásra szánt lapok fagy- és kopásállók, így – természetesen a jeges felületek miatti kellő óvatosság mellett – a téli időszakban is tökéletes csúszásmentes járófelületet biztosítanak, akár teraszon, járdán, vagy lépcsőburkolataként használjuk fel őket, de akár egy szőlész-borászt is megihlethetnek az öreg fahordók tárolóhelyeként, vagy vendégtérként is használt pincék falához is.
Stílusunknak megfelelően többféle lerakási minta közül is választhatunk, így a padlólappal fedett felület semmiképpen nem lesz egyhangú.

MIÉRT VÁLASSZUNK BMI BRAMAC PADLÓLAPOT?

✔ Szép és tartós felületek alakíthatóak ki a segítségükkel
✔ A lapok fagy- és kopásállóak
✔ Külső és belső térben egyaránt alkalmazhatóak
✔ Legalább 20 négyzetméter vásárlása esetén a készlet erejéig kedvezményes áron, bruttó 6499 Ft / m² áron kaphatóak!

További információkért keresse fel az Önhöz legközelebbi kereskedésünket, vagy látogassa meg a bramac.hu/termekek/padloburkolo-lap/ oldalt.

ÚJ TETŐ, MOST AKÁR JOKERREL!

Az akciós megoldások most egészen a padlótól a tetőig érnek a BMI Bramacnál, hiszen nyár közepe óta tartó játékukban bárki nyerhet, aki mellé a szerencse odaszegődik: a bramac.hu oldalon barangolók számára felugró Szerencsekereküket egy email-cím megadásával bárki megpörgetheti.
A nyeremények között ajándék tetőfólia, ajándék padlólap, ereszcsatorna kedvezmény, és egy, akár bruttó 90 000 forint értékű ajándék viharbiztonsági csomag is megtalálható, de az igazán szerencsések a „Joker” felirat kipörgetése után kedvükre választhatnak a lehetséges opciók közül.A további részletekért keresse fel a https://bramac.hu/kerek/ oldalt, pörgesse meg a BMI Bramac Szerencsekerekét, majd kérjen ajánlatot, hogy a BMI Bramac Tanácsadó kollégái segíthessenek a kedvezmények beváltásában.

A BMI Bramac termékek után érdeklődjön a STAVMAT építőanyag kereskedésekben!
2023.08.11.