CREATON: ez mindennek a teteje!

A magyar építőipar 2010-es évek elején tapasztalt stagnálásához képest napjainkban jelentős élénkülést mutat. A szektor felpörgéséhez az állami beruházások és a kedvező bankhitelek támogatásával megvalósuló magán építkezések is hozzájárultak. A szegmens képviselői értelemszerűen igyekeznek meglovagolni a kedvező folyamatokat, miközben árpolitikájukkal, akcióikkal fogyasztóik felé is jelentős gesztusokat tesznek.

A tetőfedő anyagok piacának egyik meghatározó szereplőjeként a CREATON South-East Europe Kft. az ingatlanfelújításra vagy -építésre vállalkozó magánszemélyeket és közületeket célozta meg nyári akciójával. A június 1-től július végéig tartó kampány alatt azon vásárlók, akik az építmény teljes tetőfedéséhez szükséges kerámiacserepet a CREATON-tól rendelik és a CREATON rendszerkiegészítő termékek (kúpalátét, szellőzőcserép, hófogó, kerámia tetőátvezető elem, fal- és kéményszegély, alumínium szellőzőszalag) közül is legalább hármat – a tető szakszerű kivitelezéséhez szükséges mennyiségben – itt vásárolnak meg, a tetőfelülethez szükséges tetőfóliához (UNO, DUO, TRIO, QUATTRO) vagy a függő ereszcsatorna rendszerhez fél áron juthatnak hozzá.*

Igényesebb vevők, igényesebb anyagok

Általános tapasztalat, hogy az építtetők egyre magasabb elvárásokat támasztanak a tervekben szereplő épülettel szemben. A megnövekedett igényeket pedig az építőipari vállalatok mind teljesebb mértékben igyekeznek kiszolgálni. A tetőfedő anyagoknál az esztétikumon túl a biztonság kérdése vált hangsúlyossá, ami azt jelenti, hogy megnőtt a kiegészítő elemek szerepe. A vásárlóknak már nem elég, hogy a tetőcserép a kívánt színben és fazonban elérhető legyen. Fontos, hogy a láthatatlan vagy a látvány tekintetében kevéssé domináns elemek is tökéletesen illeszkedjenek, kifogástalanul tegyék a dolgukat.

Rendszerben gondolkodva

A CREATON úgy alakította ki kiegészítő termékei és tartozékai rendszerét, hogy azok minden építészeti elképzelést megvalósíthatóvá tegyenek és azok bármely CREATON fedésű tetőhöz (legyen az kerámia vagy beton) alkalmazhatóak legyenek. Ezen kívül az időtállóságra is kardinális kérdésként tekintenek a cégnél, ugyanis egy jól elkészített tető átlagos élettartama akár 50 év is lehet. Bár az ácsoknak és tetőfedőknek kényelmes megoldást kínálnak a műanyag kiegészítők és tartozékok, ám időtállóság tekintetében a „kanyarban sincsenek” a CREATON alapanyag azonos és öntött alumíniumból készült kiegészítő termékeihez képest.

Garancia és garancia

Az építkezés önmagában „költséges sport”, nem mindegy tehát, hogy hány év múlva kell részben vagy egészben elölről kezdeni a felújítást. A CREATON igen kedvező ár-érték arányú tetőfedő anyagai jó befektetésnek minősülnek, hiszen egyszerre garantálják az esztétikus kivitelezést és a maximális biztonságot. A minőségi tetőfedőanyagok tehát lehetőséget adnak nekünk, hogy egy fedél alatt élhessünk akár az unokáinkkal is.

* Az akció részletei a www.creaton.hu oldalon találhatóak.