Egyedi térkőkombinációk – többletköltség nélkül

A térkövezés nem csupán a járdák és kocsibeállók burkolásáról szól, hanem a környezetünk esztétikai értékének növeléséről is. Külföldön már természetes, hogy térkövezéskor a kiválasztott termék nem önmagában, hanem eltérő színű vagy típusú térkövekből álló díszítősorral lezárva kerül beépítésre. Ezek a díszítősorok megtörik a burkolt felület egyhangúságát, látványosabbá, elegánsabbá teszik a teret, ráadásul választásukkal a térkövezés nem tart tovább és nem is költségesebb.

Mostantól Magyarországon is elérhetőek ezek a térkőkombinációk, melyek lehetővé teszik, hogy a térkő valóban az udvar dísze legyen!

Miért érdemes többféle térkövet használni egy felületen?

  • Esztétikusabb megjelenéssel bír: A díszítősorokkal kombinált térburkolat látványosan feldobja az udvarokat és kerti sétányokat. Egyedi megjelenését otthonunk stílusához és karakteréhez igazíthatjuk.
  • Kellemes környezetet biztosít: A szép környezet pozitív hatással van hangulatunkra és közérzetünkre is. Egy szépen térkövezett udvar vagy kert kellemesebb helyszín a családi és baráti összejövetelekhez, valamint a mindennapi pihenéshez.
  • Növeli az ingatlan értékét: Az igényes térkövezés, főként a hagyományostól eltérő, egyedi kialakítású felület jelentősen növeli az ingatlan piaci értékét. A szép és rendezett környezet vonzóbbá teszi az ingatlant egy majdani értékesítéskor a potenciális vásárlók számára.

A Barabás Téglakő kínálatában – az iparágban egyedülálló módon – immáron elérhetőek olyan dekoratív burkolattervek, melyekhez díszítőköveket is használnak. A TérkőDekor webes felületen számos díszítősorral ellátott térkőkombináció található – ráadásul itt nemcsak inspirálódni lehet. A kiválasztott összeállításra a térkövezni kívánt terület néhány paraméterének megadásával konkrét kalkuláció is készíthető, mely a Stavmat országos hálózatában azonnal meg is rendelhető.

Ilyen egyszerűen lehet egyedi és látványos az új burkolata:

  • Keresse a Barabás Téglakő® weboldalán a TérkoDekor szolgáltatást (barabasteglako.hu/terko-kalkulator).
  • Határozza meg a felület burkolásához az elsődleges térkövet (alapkövet), majd ehhez tud választani a felkínált díszítősor variációk közül.
  • Adja meg a kért paramétereket, ami alapján a program mennyiségi kalkulációt és költségbecslést készít – nemcsak a térkövek, de a szükséges kiegészítők vonatkozásában is. Ezt kinyomtathatja vagy e-mailben el is küldheti magának.
  • Látogasson el az Önhöz legközelebb eső STAVMAT kereskedésbe, ahol a kiválasztott termékkombinációt megrendelheti csomagban, a térkövezéshez szükséges kiegészítő termékekkel (pl. szegély, fugázóhomok) együtt.


A TérkőDekor kombinációk többsége valóban egyedi, hiszen a gyártó számos olyan díszítőkövet használ hozzájuk, melyeket önállóan nem forgalmaz, kizárólag ezekhez a kombinációkhoz gyárt.

Ha térkövezés előtt áll, használja a TérkőDekort és válasszon a stílusához és otthonához illeszkedő, látványos burkolatot!

A Barabás termékek után érdeklődjön a STAVMAT építőanyag kereskedésekben!
2024.06.11.