Ezért időszerű Synussal felújítani a tetőtA különleges felületkezelésű, hullámos, habkönnyű Synus termékcsalád a Terrán legnépszerűbb tetőcserepe, hiszen a héjazat megválasztásakor nem elhanyagolható szempont sem a cserepek súlya, sem ellenállóképessége. Június közepétől ráadásul még jobban megéri Synussal borítani a tetőt.

Most érdemes felújítani a tetőt

Mind a pénztárcánk, mind a bolygónk szempontjából fontos kérdés, hogy nyáron ne legyen túl meleg az otthonunkban, télen pedig ne legyen túlzott a hőveszteség. Komoly megtakarítást hozhat mind a rezsiköltségekben, mind a felhasznált energia mennyiségében a korszerűsítés, legyen szó a padlásfödém vagy a tető hőszigeteléséről. A tető és a határoló falak találkozása a teljes épület hőszigetelése szempontjából fontos kérdés, a hőhídmentesség szinte kivitelezhetetlen megfelelő szigetelés nélkül. Energetikai korszerűsítés szempontjából érdemes tehát rendszerszinten gondolkodni, és nem csupán például a nyílászárókat lecserélni, hanem a tetőszerkezetet, cserepeket, tető hőszigetelést is beemelni a felújítási munkálatok közé.

A két évvel ezelőtti energiakrízis nemcsak tudatosabb fogyasztásra sarkallt, hanem az ingatlanpiac keresleti oldalán is változást eredményezett: még fontosabb szempont lett az otthonok fenntartási költsége. Egy energetikailag korszerűsített ingatlan ma már egészen biztosan többet ér a piacon, akár 26 százalékos is lehet a különbség. Akár a rezsi, akár a környezetvédelem, akár az értéknövelő befektetés oldaláról nézzük is: nem kérdés, hogy energetikai korszerűsítésre szükség van. Ez sokszor egyet jelent azzal is, hogy szükséges a héjazat teljes cseréje, ám ebben az esetben kérdés lehet, hogy a már meglévő tetőszerkezet elbírja-e az új cserepeket. A tetőcserép súlya mellett, a bolygónk védelme is foglalkoztatja a vásárlókat. Erre kínál megoldást a Terrán Synus tetőcserepe.

Habkönnyű, mégis betonbiztos

A légies súlyú, mégis erős Synus a Terrán legkedveltebb tetőcserepe, az évente eladott több tízmillió darab cserép legnagyobb hányadát teszi ki. A szerkezetében tömör, ugyanakkor súlyában könnyű Synust bátran választhatják azok is, akik építkeznek, de azok is, akik már meglévő tetőt újítanak fel. A Synus termékvonal elemei nagy végszilárdságú, anyagában színezett betonból készülnek, a Terrán összes felületkezelésével, kilencféle színben kaphatók. Ráadásul 2024. június 15-től a Synus ColorSystem és Elegant felületkezelésű termékek akciós áron, akár 30 százalékos kedvezménnyel érhetők el. Az akciós ár minimum négy raklap, azaz 960 db Synus ColorSystem vagy Elegant felületkezelésű cserép egyidejű, egy magyarországi szállítási címre történő megrendelésekor érvényes. Ráadásul a tetőcserepeket ráér kiszállíttatni később is, akár 2024. december 12-ig*.  

A két felületkezelési eljárás összetettségében különbözik egymástól: a meggypiros és mogyoróbarna tetőcserepek a ColorSystem eljárásnak köszönhetően mélyebb tónusúak, ellenállóbbak lesznek, valamint kiváló kopásállóságot kapnak. Az Elegant felületkezelési eljárással a tégla, a sötétbarna és a fekete Synusok elegáns, fényes, megjelenésűek lesznek. Az Elegant magas színvédelmet, kiváló kopásállóságot, valamint ellenálló felületet biztosít a tetőcserepeknek. A beton tetőcserepek felületkezelései oldószer- és ammóniamentes, környezetbarát gyártási technológiával készülnek, így kevésbé terhelik a bolygót.

*A tájékoztatás nem teljes körű. További információkat a www.terranteto.hu/akcio weboldalon talál.

Tudjon meg többet a Terrán legkönnyebb, most akciós tetőcserepéről.

 

A Terrán termékekről érdeklődjön a STAVMAT építőanyag kereskedésekben!
2024.06.13.