Ferro VerdeLine termékek

A FERRO folyamatosan tökéletesített gyártási folyamatok során, egyedülálló megoldások alkalmazásával létrehozta a VerdeLine név alatt forgalmazott termékcsoportját. A VerdeLine termékek jelentősen csökkentik a költségeket a háztartásban.

Ha modern csapokat használ beruházásai viszonylag gyorsan megtérülnek, és a megtakarítások idővel még növekedni is fognak, mivel a víz ára évente néhány százalékkal emelkedik.

Hogyan lehet takarékoskodni?
Egy ember naponta körülbelül 90 liter vizet fogyaszt, ami évi 32 köbméter. Pénzre átszámítva ez 7000 forint körül van, mert az átlagos köbméterenkénti vízköltség kb. 220 forint.  Négytagú család esetében   kb. 28.000 forintról beszélünk évente. Ehhez számoljuk hozzá a fűtési költségeket, melyek a hideg víz legalább háromszorosára rúgnak.

Ennek az összegnek legkevesebb egynegyedét meg tudja takarítani, ha ECO gazdaságos kerámiabetéttel működtetett csaptelepet használ. Még tovább növelheti megtakarításait, amennyiben olyan perlátorral ellátott csapot vásárol, amely a kifolyó vízsugarat levegővel dúsítja, mivel ez nemcsak komfortérzetet biztosít, hanem 50% vízmegtakarítást tesz lehetővé.

 

AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁS VÍZTAKARÉKOSSÁG ÉS KÉNYELEM KÖZÖTT

FerroClick
A FerroClick kerámiabetét melegvízszabályzó rendszert tartalmaz, amely lehetővé teszi a felhasznált melegvíz mennyiségének szabályozását. A kétállású FerroClick kerámiakartus átfolyáskorlátozójával akár 50% vízmegtakarítás is elérhető.

FerroAirMix
A FerroAirMix perlátor FerroEasyClean rendszerrel van ellátva, amely megkönnyíti a lerakódott vízkő eltávolítását. Víztakarékos, a kifolyó vízsugarat levegővel dúsítja ezáltal 50%-os vízmegtakarítást tesz lehetővé.

FerroAirSlim
A FerroAirSlim dönthető perlátorral akár a vízsugár kifolyási irányát is szabályozhatjuk. FerroAirSlim perlátor: 4,5 l /perc átlag átfolyással.


VERDELINE termékcsaládok:
GENOVA, VENETO, TIGA, ALBA csaptelepek,
DOPIO zuhanyszett