Folytatódik a FAKRO tetőtéri ablak akciója

Akciós Fakro tetőtéri ablakok vásárlása esetén most ablakonként 15 000 ft-ot visszaigényelhet 20 napon belül az akár 3 millió Ft-os állami támogatás mellett. A sikerre való tekintettel az akciót a cég meghosszabbította 2021. október végéig.
Az idén 30 éves FAKRO széles választéka már több, mint 20 éve Magyarországon is elérhető. Az akcióban résztvevő, innovatív, modern technológiával készült három- illetve négyrétegű üvegezéssel kínált tetőtéri ablakok mindegyike megfelel a legújabb energetikai követelményeknek, de kapható passzívházas minősítéssel rendelkező típus is. A topSafe biztonsági megerősítések megnövelt védelmet nyújtanak a mechanikai hatások és a külső behatolások ellen, a speciális tokszellőző pedig az ablak zárt állapotában is folyamatos légcserét, ezáltal egészséges mikroklímát biztosít a tetőtérben.

superTrio
A superTrio csomag alkalmazása tovább növeli a tetőtér energiahatékonyságát és kényelmét a három- illetve négyrétegű üvegezésű tetőtéri ablakokhoz kínált hőszigetelő Thermo burkolókeretnek és AMZ külső hővédő rolónak köszönhetően. A burkolókeret a tetőtéri ablak vízzáró beépítéséhez szükséges, a Thermo típus a tokszerkezet tetőn kívüli részét látja el pótlólagos hőszigeteléssel, akár 15%-kal javítva a beépített ablak hőszigetelő képességét. A Fakro kínálatában minden tetőfedőanyag típushoz megtalálható a megfelelő burkolókeret Thermo változatban is. Az AMZ külső hővédő roló az ablakon kívül helyezkedik el, meggátolja az üvegezés átmelegedését, így jóval hatékonyabban véd a meleg ellen, mint a belső árnyékolók. A hálós kialakításának köszönhetően azonban a fény nagy részét beengedi, így nem korlátozza a helyiségben a nappali tevékenységeket.
Mind az ablakok, mind a kiegészítők elérhetők elektromos működtetéssel is, akár okosház-rendszerbe illesztve. A legújabb fejlesztéseknek köszönhetően lehetőség van a termékek bármilyen mobileszközről, WiFi segítségével történő vezérlésére. Az egyszerű billenő ablakoktól a speciális felnyíló-billenő ablakokon keresztül az erkéllyé nyitható tetőerkély ablakokig a teljes termékkínálat megtalálható a www.fakro.hu weboldalon.

Akció
Amennyiben a három- vagy négyrétegű, extra hőszigetelő üvegezéssel készült FAKRO tetőtéri ablakot energiahatékony Thermo burkolókerettel és a nap melege ellen védelmet nyújtó AMZ külső hővédő rolóval együtt vásárolja meg superTrio csomagban, 15.000 Ft-ot visszaigényelhet ablakonként. Az akció részletei megtalálhatók a www.fakro.hu/akcio oldalon.
Válassza az energiatakarékos, mai követelményeknek és igényeknek minden tekintetben megfelelő, esztétikus FAKRO tetőtéri ablakokat akár ablakcseréről, felújításról, akár új tetőtérbeépítésről van szó.