Így lesz egyedi a fürdőszobád!

A fürdőszoba az otthonunk legmeghittebb része, ahol megpihenhetünk, lazíthatunk. Fürdőszobát nem könnyű tervezni, a dizájn mellett a praktikumra, használhatóságra is fokozottan figyelni kell. Ennek alapja, hogy megbízható alapanyagot használjunk.

 

Az elmúlt években a hidegburkolás jelentős mértékben átalakult. Nem maga a csemperagasztás technológiája változott meg, hanem egy külföldön már elterjedt trend jelent meg nálunk is, melynek lényege, hogy a korábban használt kis- és közepes méretű csempék helyett egyre nagyobb méretű lapokkal burkoljuk padlóinkat, falainkat. Egyre nagyobbak, ezáltal tömegük is egyre több, ezért van szükség olyan csemperagasztóra, amely képes a megnövekedett súlyt lecsúszás nélkül megtartani a falakon, illetve képes biztosítani a lapok tökéletes ragasztását a padlón, valamint a kenhető vízszigetelésen. Ezen különleges technológiai elvárásoknak megfelel a webercol promax és a webercol promax S1, amelyek magas minőségük mellett könnyített súlyuknak köszönhetően segítik a felhasználást: a 17 kg-os kiszerelés ugyanakkora felületre elegendő, mint más termék esetében a 25 kg, így cipekedni sem kell annyit.

 

A burkolat kialakítása során nemcsak a ragasztó- és a burkolólapválasztás kiemelt fontosságú, hanem a fugázó kiválasztása is meghatározó: a fugázó színe mellett a minősége és alkalmazhatósága is lényeges szempont. A burkolólapok közötti hézagok kitöltésére ajánljuk kitűnő minőségű cementes fugázót, a webercolor comfortot. A sarkok, padló-fal, szanitercsatlakozások és esetleges dilatációs hézagok kitöltéséhez minden esetben ajánlott a fugával azonos színű webercolor SIL ecetsavas szilikonfugázót választani. Ha egy csipet pikantériát is szeretnénk hozzáadni, használjuk a sötétben neonizáló, látványos hidegburkolati design-megoldásként a webercolor NEON fényfugát.

A weber termékek után érdeklődjön a STAVMAT kereskedésekben!
2021.11.10.