KK Manufaktúra - kézműves beton termékek

Magyarországon a térköveknek már több mint 35 éves múltjuk van, népszerűségük azóta is töretlen. Ez idő alatt számos forma, méret- és színvariáció jelent meg, ugyanakkor egyre nagyobb az igény arra is, hogy az elemek minél nagyobb méretűek legyenek, akár egyedi gyártásban készülve.

A mai nagyszilárdságú öntömörödő betonok lehetőséget biztosítanak nagy felületű, azonban kis vastagságú lapok gyártására. Az egyedi színhasználatra az évtizedek óta alkalmazott betonfestékek számos lehetőséget biztosítanak, míg a különleges felületi megjelenés különböző sablonok segítségével érhető el.

  

A KK Manufaktúra öntött beton technológiának köszönhetően az egyedi formák és felületek végtelen variációja állítható elő. A hagyományos préselt beton technológiához képest ez esetben sokkal nagyobb teret kap a fantázia és a kreativitás, bármilyen felület, bármekkora méretben lemodellezhető, megfelelő vastagság mellett. A KK Manufaktúra technológiával készült, egyedi dizájnnal tervezett termékek megfelelnek a modern kor kihívásainak, elvárásainak, sőt, kombinálhatók a mai építészetben használatos egyéb anyagokkal, mint acél, corten-acél, fa, üveg.
A termékek magas minőséget képviselnek, a gyártástechnológiának köszönhetően anyagukban tömörebbek a préselt, hagyományos eljárással készült termékekhez, és a természetes kövekhez képest. A tömör szerkezetű, fagy- és kopásálló termékek felületápolása, tisztántartása egyszerűbb, tulajdonságainál fogva időtálló felületek kialakításához ideális.

Tudjon meg még többet a KK Manufaktúra egyedi öntött beton termékeiről weboldalukon:
https://www.kavicsbeton.hu/kategoria/kk-manufaktura/ontott-beton-termekek