Különleges felületkezelés hullámos cserepeken is

Akár felújításról, akár építkezésről van szó, a héjazat megválasztásakor fontos szempont lehet a tetőcserepek súlya, valamint ellenállóképessége is. A Terrán Synus termékcsaládja minden kívánalomnak maradéktalanul megfelel: a nagy végszilárdságú tetőcserepek színvédelmét és kopásállóságát különleges felületkezelésekkel biztosítják.

A Terrán legkönnyebb tetőcserepe

A Synus a Terrán legnépszerűbb termékvonala, az évente eladott több tízmillió darab cserép legnagyobb hányadát teszi ki. A 2015-ben Construma nagydíjat elnyert termékcsalád közkedveltségét annak köszönheti, hogy szerkezetében tömör, ugyanakkor súlya könnyű, így bátran választhatják azok is, akik építkeznek, de azok is, akik régi tetőt újítanak fel, és különösen fontos számukra, hogy a már meglévő tetőszerkezet elbírja-e az új tetőcserepeket.

Színkavalkád, maximális védelemmel

A Synus termékcsalád elemei nagy végszilárdságú, anyagában színezett betonból készülnek, és a Terrán összes felületkezelésével elérhetőek.

A Terrán termékei közül ez a terméktípus kapható a legszélesebb színválasztékban: kilenc árnyalatban érhető el, így mindenki megtalálja a számára legvonzóbbat. A széles színválaszték mellett négyféle felületkezelési eljárással kaphatóak a Synus tetőcserepek. Az Elegant eljárással a tetőcserepek felülete rendkívül sima és ellenálló lesz. Selyemfényű egyedi, elegáns megjelenést ad a tégla, a sötétbarna és a fekete Synusoknak. A meggypiros és mogyoróbarna cserepek színét a ColorSystem felületkezelés teszi mélyebb tónusúvá. A Synus Mocca, Korall és Carbon cserepei a Resistor prémium kategóriás felületkezelési eljárással finom, sima kidolgozottságúak és ellenállóbbak lesznek. A ClimaControl pedig a sötét színű Moon cserepeknél hosszú távú védelmet nyújt a héjazat felmelegedését okozó infravörös sugárzás ellen. A felületkezelés stabil, nem lebomló alkotóelemeinek köszönhetően a tetőcserepek közel 60%-kal kevesebb infravörös sugarat nyelnek el.

A környezettudatosság ma már alapvető vásárlói igény, a beton tetőcserepek felületkezelései oldószer- és ammóniamentes környezetbarát gyártási technológiával készülnek, így kevésbé terhelik a bolygót. A Terrán a Synus cserepekre is 50 év garanciát vállal, hogy egy életen át védelmet nyújtson otthonunknak.  

Ismerje meg a Terrán legkönnyebb tetőcserepét. 

  

A Terrán termékek után érdeklődjön a STAVMAT építőanyag kereskedésekben!

2024.05.21.