Már az építkezés megkezdésekor gondoljon a megfelelő ablakpárkány kiválasztására!

Aki építkezik, igyekszik előre elképzelni jövendő otthonát, mert néhány fontos döntést már egész korán, az építkezés kezdetekor meg kell hoznia. Az ablakkönyöklő kiválasztása is ilyen döntés. Az ablakkönyöklő a burkolatokkal és a bútorokkal együtt alakítja ki a lakás-design összképét, ezért kiválasztására érdemes komoly figyelmet fordítani. A Helopal termékek az építéstechnika, a design és a komfort minden követelményét teljesítik, és jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön egyéniségének megfelelően alkothassa meg otthonának bensőséges világát, magas műszaki színvonalon.

Ahogy a tavasz és a jó idő megérkezett, egyre többen gondolnak a lakókörnyezet megújítására vagy akár egy új ház építésére. Mindkét cél elérését jól segítik a Helopal termek család tagjai. A termékek gyártása során egyszerre igyekszünk követni az építési és lakberendezési trendeket és az egyre magasabb színvonalú műszaki kialakításokat.

A legmodernebb építési stílust a termékcsalád két kiemelt tagja a Puritamo és a Puritamo Linea termékek követik. A modern minimál stílusú házakhoz kültérben és beltérben egyaránt jól illeszkednek.

Ezen termékek mellett a kültérben biztosan a slágercikkek köze tartozik a 7016M RAL kódú alumínium ablakpárkány, mely rendkívül jól harmonizál a külső homlokzatok divatos párkányzatfedő anyagával, az antracit alumíniummal.

Ugyanakkor ebben az idényben szeretnék kedvezni a hagyományos stílust kedvelőknek főképpen a lakásfelújítok körében. Számukra kedvező akciós kínálatot hirdetünk a meglévő készlet erejéig a klasszikus kivitelű fa és kő mintázatot utánzó Helolit beltéri ablakkönyöklőinkből. Az akciós kínálatunkat megtalálják honlapunkon és szerződött partnereinknél.

www.helopal.hu