Miért éri meg Önnek a Mapei hőszigetelő rendszereivel foglalkozni?

A Mapei hőszigetelő rendszerei a legkülönbözőbb eseteket is lefedik. Amellett, hogy a normál EPS és ásványgyapot maggal rendelkező hőszigetelő rendszerekre bevizsgált tanúsításaink vannak, a következő további rendszerek engedélyeivel is rendelkezünk.
• A Mapetherm EPS Plus rendszer alkalmazása lehetővé teszi, hogy meglévő hőszigetelő rendszerre, amelynek hőszigetelő magja maximum 8 cm polisztirol, további 15 cm vastag polisztirolos hőszigetelő rendszert építsenek.
• A Mapetherm Passzív rendszer már 40 cm vastag polisztirol hőszigetelés rendszer kiépítését is lehetővé teszi tehát Ön fel lehet készülve a jövő kihívásaira is.
• A Mapetherm Tile System rendszer pedig burkolatos hőszigetelő rendszer kiépítését teszi lehetővé.

Ez azt jelenti, hogy az Önhöz betérő vásárló bármilyen rendszer esetén fog megfelelőt találni. Annak érdekében, hogy segítsük az értékesítést hőszigetelő rendszereinket csomagokban is értékesítjük.
• A Mapetherm Trend csomag akrilgyantás bevonattal és fehér EPS lappal készített rendszer, amely lehetővé teszi, hogy azok is jó minőségű hőszigetelő rendszert vásároljanak, akiknek kevesebb pénzük van.
• A Mapetherm Komfort rendszer a kiváló minőségű szilikon gyantás színvakolattal a Silancolorral készül, benne a rendszer hőszigetelő magja pedig grafitos polisztirol.
• A Mapetherm Prémium csomag ásványgyapot maggal rendelkezik és szintén a Silancolor magas páraáteresztő képességű és alacsony vízfelvételű szilikongyanta vakolata a befejező réteg.
• A Mapetherm Mineral csomag pedig azoknak javasolt, akik mindenben a természetest keresik. Itt az ásványgyapot hőszigetelő mag a Silexcolor, szilikát bázisú, kiváló páraáteresztő képességű színvakolattal van kombinálva.

Milyen előnyei vannak még, ha Mapetherm rendszerekkel dolgozik?

Rendszergarancia
Cégünk a Mapei hőszigetelő rendszerekre vonatkozóan rendszer garanciát biztosít ügyfeleink részére.
Minőség
A magas minőség garantált mind az akrilgyantás, mind a szilikongyantás rendszerekre vonatkozóan. Az építőipari segédanyagok más termék vonalain már bizonyított a Mapei minőségi szint A homlokzati hőszigetelés területén is alapkövetelmény cégünk számára.
Eszközök az értékesítéshez
A Mapei az Önök rendelkezésére bocsátja mindazokat az értékesítést segítő eszközöket (színmintakönyvek, színkártyák, bolti arculati elemek, stb.), amiknek a segítségével könnyen és gyorsan tud értékesíteni.
Értékesítőink támogatása
A Mapei az ország egyik legnagyobb értékesítői csapatával rendelkezik, megyénként egy értékesítő, Budapesten több is, valamint országrészenként egy-egy szakértékesítő segíti partnereink munkáját.
Termékkínálat bővítés
A Mapetherm rendszerek természetesen teljes megoldásokként működnek, vagyis a rendszer összes elemét a Mapei biztosítja az Ön számára. E mellett pedig tovább bővítheti termékkínálatát akár kül- és beltéri festékeinkkel, akár a Mapei más termékcsaládjainak termékeivel, hogy vevőjének ne kelljen máshova mennie ahhoz, hogy mindent megvásároljon.
Alkalmazástechnikai segítség
Lehetőség van partnereink részére alkalmazástechnikai segítséget is igénybe venni, amennyiben ez szükséges. Emellett termékeinkkel és megoldásainkkal kapcsolatosan folyamatosan képezzük a kivitelezőket, kereskedőinket.
• Időszakos promóciók
Rendszeresen promóciókkal is támogatjuk termékeink értékesítését. Jelenleg a Silancolor színvakolatokra és alapozóra vonatkozóan fut egy őszi akciónk.
• Automata színkeverés
Cégünk egyrészt központilag, gyári automata színkeveréssel biztosítja színvakolataink, festékeik és alapozóink tökéletes minőségben történő előállítását, másrészt az országban egyre több kereskedőnél működnek már színkeverőink, amelyekkel kereskedő partnereink is közvetlenül ki tudják szolgálni a végfelhasználókat.

Amennyiben Ön is szeretne kiváló minőségű hőszigetelő rendszereket forgalmazni és megbízható partnerrel együttműködni forduljon hozzánk bizalommal!