Mikor minden fény kialszik, láthatóvá válik a lényeg! ÍGY VARÁZSOLJ HANGULATOT OTTHONODBA!

Amennyiben szeretnénk őszi pikantériát adni otthonunknak, de nem elégszünk meg a már megszokott, tömeggyártott díszekkel, hanem valami különlegesre, valami egyedire vágyunk: érdemes körbenézni, hogy hogyan tegyük otthonosabbá lakásunkat.
Ma már könnyen megalkothatjuk stílusos lakásunkat, legyen szó minimalista skandináv designról vagy akár retró-stílusú házról. Egy dolog azonban biztos: nincs igazi meghitt otthon fények nélkül!
A gyertyák, lámpák, színes égősorok sötétedés után is gondoskodnak a kellemes hangulatról – és persze a magas villanyszámláról is, ha túlzásokba esünk.
Próbáljunk ki valami újat, ha valami különleges, energiatakarékos és látványos megoldásra vágyunk! A weberNEON termékcsalád egyedülálló a világon: a magyar kutatók által tökéletesített innováció igazi áttörést jelent az építőiparban és lakberendezésben.
Ha weberNEON termékekkel (weberton NEON fényfestékkel vagy weberpas NEON fényvakolattal) borítunk be egy felületet, akkor az napfénnyel vagy mesterséges fénnyel töltődik, és sötétben a magába szívott energiát fény formájában bocsátja ki: ragyogó hatást kiváltva.
A weberpas NEON fényvakolat mellé ajánljuk a weberpas topDry öntisztuló vékonyvakolatot.
A fényfestékeket és -fényvakolatokat leghatékonyabban napfénnyel tölthetjük, ezért elsősorban a világos terekbe javasolják a Weber szakemberei. Sötétebb helyiségekben a napfényhez legközelebb álló fényhullámhosszt (UV), illetve hideg fényű fehér fényt alkalmazhatunk, hogy az emberi szem számára kellemesebb hatást érjünk el. Folyamatban van az adalékanyag további fejlesztése is annak érdekében, hogy a kezelt anyagok akár a többszínű fénylésre is alkalmasak legyenek a jelenlegi zöld, kék és vízkék mellett. Ezzel nemcsak energiatakarékos éjszakai fényt kapunk – de egyedi dekorációt is! Alkothatunk például csillagos égboltot a kerti falra vagy bármilyen beltéri mintát. Így nem csak a falat vagy a plafont dekorálhatjuk a weberNEON család termékeivel, hanem házunk homlokzatát, erkélyünket is feldobhatjuk sötétben fénylő díszítésekkel!

• A weberpas NEON fényvakolat magában hordozza az AquaBalance® technológiát, vagyis a nedvesség szabályozásának köszönhetően optimális és tartós védelmet nyújt az algák és a gombák ellen: felveszi a nedvességet, majd amint a nedvességhatás –például az eső– megszűnik, a vakolat azt gyorsan és egyenletesen elpárologtatja. Így a homlokzat évekig szép és tiszta maradhat.
• A weberton NEON fényfesték az akrilbázisú weberton N homlokzatfesték továbbfejlesztett változata: vízzel hígítható, színes homlokzatfesték, amely ásványi alapfelületekre, új homlokzatok kialakítására, valamint régi homlokzatok felújítására és kültéri, beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas.


A termékeket keresd a STAVMAT kereskedésekben!

2021.09.14.