Online szakmai képzés a BMI Akadémián!

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel a BMI Magyarország 2022-ben is elindította ingyenes online képzését, amelyben idén a tetőfedők mellett a vízszigetelő szakembereknek is hasznos bemutató videókkal, online konzultációs lehetőséggel és ajándékokkal is készült. A képzési program nyereményjáték része a héten zárul, a fődíjak megnyeréséhez az ellenőrző teszteket a BMI Bramac képzéséhez kapcsolódóan még március 9-ig, a BMI Villas esetében március 10-ig van lehetőség kitölteni. A videók egész évben elérhetőek a bmiakademia.hu oldalon!

A BMI Akadémia célja, hogy online formában átfogó és naprakész ismereteket nyújtson a tetőfedés és vízszigetelés területén dolgozó szakembereknek. A BMI Bramac magastetőkre fókuszáló videóiban a márka termékmenedzsere, valamint elismert kivitelezők vezetik végig a nézőt az egyes munkafolyamatokon, nagy figyelmet fordítva a gyakorlati tapasztalatok részletes ismertetésére. A BMI Villas lapostetős képzési anyagaiban rövid, de részletekbe menő animációkon keresztül ismerhetők meg a PVC lemezek szakszerű kivitelezési technikái.

A BMI Magyarország az online képzések mellett nyereményjátékkal is készült, amelyben a három blokkhoz tartozó ellenőrző tesztsorok kitöltésével lehet részt venni. Azok, akik a képzésre regisztrálnak, és legalább egy tesztet helyesen kitöltenek, garantált ajándékot kapnak. A fődíjra pedig azok a regisztráltak esélyesek, akik mindhárom tesztet helyesen kitöltik.

A képzés során, a héten még egy alkalommal a márka szakemberei élő online konzultáció keretében beszélgetnek vendégeikkel a videók tartalmával kapcsolatos és egyéb szakmai kérdésekről.

Az utolsó, fődíjak kisorsolásával egybekötött élő konzultációk időpontjai:

A részletekért érdemes ellátogatni a bmiakademia.hu oldalra.

A tartalomból:

A BMI Bramac videóiban a szakemberek különböző vápa- és ereszkialakításokat, a tetőfóliák alkalmazási területeit, valamint az egyes rendszerelemek beépítési technikáit mutatják be 45 és 25 fokos hajlásszögű tetőn, emellett 7 fokos maketten is szemléltetik az egyes beépítési folyamatokat.

A BMI Villas videóiban megismerhetjük a műanyag lemezekkel való vízszigetelés kialakításának lehetőségeit, a beépítési alapelveket, a függőleges és vízszintes csatlakozásokat, valamint a csomóponti részletek megvalósítását. A megértést látványos animációk segítik.

BMI Bramac teaser videó:

BMI Villas teaser videó: