Saválló fuga, online fuga színező alkalmazás és 6 ÚJ szín az Lb-Knauf-nál.

Az EPOXICOL nevű termék egyszerűen elnyűhetetlen, ellenáll a vegyi szennyeződéseknek, kopásálló és tartósan rugalmas. A bevezetéssel párhuzamosan a cég új tematikus portált indított, amelyen a fugázással kapcsolatos fontosabb tudnivalók, tippek és tanácsok mellett egy online fuga színező alkalmazás is helyet kapott.

A fuga és a szilikon a hidegburkolattal ellátott helyiségek legkevésbé toleráns részei. Sokszor előfordul, hogy az átadás napján még makulátlan és kifogástalan állapotban lévő felület az intenzív használat vagy az erőteljes környezeti hatások miatt néhány éven belül elszíneződik, repedezni kezd és elszaporodnak rajta a gombák. A Lasselsberger-Knauf szakemberei folyamatosan keresik az innovatív megoldásokat a felsorolt problémákra.

A veszprémi székhelyű cég egy olyan prémium minőségű, flexibilis fugázóhabarccsal lépett a piacra, amely a hozzáadott speciális adalékanyagnak köszönhetően gátolja a gombák és a baktériumok szaporodását. A SILVERCOL név alatt futó terméket azokban a helyiségekben és azokon a felületeken érdemes alkalmazni, ahol fokozott jelentősége van a higiéniának, tehát például fürdőszobákban, medencékben vagy orvosi rendelőkben. Az ezüsttartalmú adalékot a mikrobák elleni küzdelem világszerte elismert élharcosa, a svájci SANITIZED fejlesztette ki.

A higiénia megőrzése mellett az LB-Knauf szakembereinek nemrégiben egy másik területen is sikerült jelentős előrelépést tenniük. A cég egy olyan fugázó és ragasztó termékcsalád értékesítését kezdte meg, amely egyszerűen elnyűhetetlen, és amelyet a legdurvább környezeti hatásokra találtak ki. Az EPOXICOL fugázó és az EPOXIFIX ragasztó ugyanis gyakorlatilag mindennek ellenáll: a fagynak, a kopásnak, a savnak, a lúgnak és az egyéb vegyi szennyeződéseknek, ezen felül pedig tartósan megőrzi rugalmasságát. Tényleg mindenhol megállja a helyét, még az autószerelő műhelyekben vagy az ipari létesítményekben is.

Arról sem feledkezzünk meg, hogy egy jól megválasztott fugaszín évekre meghatározza fürdőszobánk hangulatát, ezért nagyon fontos, hogy legalább annyi energiát fektessünk a fuga színének meghatározására, mint a gondosan kiválasztott csempe és járólap kiválasztására. A harmónia fontos kritériuma a jó közérzetnek. Közismert, hogy a színek különböző hatással vannak életünkre. Ezért a fürdőnk megtervezésénél nem hagyhatjuk figyelmen kívül. A Lasselsberger – Knauf fejlesztett egy online fugaszínező alkalmazást, hogy otthonról könnyedén rengeteg csempével nézhessük össze a fugaszíneket. Itt megtervezhetjük fürdőszobánkat szó szerint két kattintással. www.fugazas.lb-knauf.hu A legújabb trendszínek a DIÓ, MANDULA, NUGÁT, KAKAÓ, KÁVÉ, és KAPRI a SilverCol vagy az EpoxiCol fugázók kedvező tulajdonságaival megtalálhatók partnerhálózatunknál. Ezek az árnyalatok remekül passzolnak a kor legdivatosabb felületeihez, mint a beton, a natúr kő, vagy a fa, de remek választás egy régies, kopottas látványvilághoz. Gondolkodjuk akár merész, vagy kreatív párosításokon a megoldás nálunk van.