SCHIEDEL SZIGETELT KÉMÉNYEK FORRÓ ÁRON

Az UNI PLUS és az SIH a tradicionális fűtési módok, hagyományos épületek megbízható társa. Ajánljuk kandallókhoz, szobakályhákhoz, cserépkályhákhoz épületen belül vagy épület mellett megépítve.

2020. augusztus 15. és október 31. között az UNI Plus, az SIH és az ADVANCE kéményeket akciós áron kínáljuk!

Tökéletes kémény forró áron, akár extrákkal is!

A megszokott dolgok is különlegessé tehetők egy kevés odafigyeléssel: a kémény tetőn kívüli szakaszát többféle módon is kialakíthatjuk. Hőszigetelő vakolást, kész kéményfej elemeket vagy ráborítható komplett kéményfejet is kaphat. A tetőkimenet alatt elhelyezett különleges átalakító idom beépítésével akár szerelt fémkémény is lehet a befejezése. Ez a megoldás különösen a modern megjelenésű és tetőszerkezetű épületek esetén jöhet szóba.

A forró áras Schiedel kéményekre várni sem kell, mert mindig elérhető raktárról, többféle méretkombinációban is. Ma kigondolja, holnap megrendeli akciós kéményét és mi három munkanapon belül címre szállítjuk. Gyárból házig, Önnek!

Országszerte, a kedvenc Stavmat építőanyag kereskedőknél is elérhető. Tényleg olyan, mintha családtag lenne!

Egy cserépkályhához vagy kandallóhoz való UNI Plus kéményt falazóhabarccsal együtt most bruttó 267.900,- Ft-os akciós áron vásárolhat meg. Ez egy 16 cm belső átmérőjű, 7 fm magas UNI Plus kémény ára helyszínre szállítva.

A végleges ár a kémény típusától, magasságától és átmérőjétől függ. A kémény tökéletes működéséhez fontos, hogy a rákötésre kerülő tüzelőberendezéshez méretezzék. Az átmérő és a magasság megfelelő kiválasztásával a kéményünknek jó huzata lesz, ami elősegíti a kandalló hatékony működését is.