SIKAMUR® rendszer

Házilag is kivitelezhető utólagos Injektáló és Falszárító rendszer

SIKAMUR®-INJECTOCREAM-100
Injektálható talajnedvesség elleni szigetelés
Az anyagot egy kinyomó pisztoly segítségével juttatjuk be a kifúrt lyukakba -nincs szükség speciális injektáló eszközre. Az egy munkafolyamattal beinjektált SikaMur® -InjectoCream-100 felszívódik a nedves falban, ott egy vízzáró réteget képez és megakadályozza a további nedvesség felszívódását.

Hogyan érhetjük el a „szárazfal“ hatását azonnal?

SIKAMUR®DRY
Nedves falszerkezetekhez előre kevert, falszárító vakolat használatával, mely elősegíti a víz elpárolgását a falszerkezetből, megakadályozza a sók kivirágzását, leköti a sókat a habarcsrétegben. Könnyen bedolgozható, nem szükséges különleges felület előkészítés, lezárható szilikát alapanyagú festéssel vagy meszeléssel.

SIKABOND®-T8

Vízszigetelés és burkolatragasztás egy termékkel

Egykomponensű poliuretán gyanta szigetelést felhordhatjuk betonra, vagy meglévő lapburkolatra erkélyen, teraszon, konyhában, fürdőszobában, stb. Repedésáthidaló, gyors kikeményedésű, zsugorodásmentes, hang- és vízszigetelő rendszer nagy mozgásnak kitett felületekre is!

SIKAFLOOR®-400 N ELASTIC

Teraszok, erkélyek, lépcsők vízszigetelő végső bevonata!

Repedésáthidaló bevonat akár új épületekhez akár felújításokhoz, meglévő kerámiaburkolatra is. UV és időjárásálló, különlegesen rugalmas, csúszásmentes, színes, vízszigetelés és végső burkolás egy lépésben!