Tökéletes falak akár órák alatt

Dursilite Level finisglett a gyors munkához

Az elmúlt évek munkaerőhiánya indikálta a felhasználásra kész, vödrös paszta állagú glettanyagok megjelenését a festő szakmában. Ezek az anyagok - bár magasabb árkategóriába tartoznak - mivel azonnal használhatók, mégis villámgyorsan teret hódítottak a piacon.

Előnyük, hogy nem igénylik víz hozzáadását, nem szükséges az adagolások pontos mérése, és az egyes adagok között sem tapasztalható eltérés. Az igazi vonzerejük abban rejlik, hogy azonnal készen állnak a használatra: a kivitelezők egyszerűen csak felviszik őket a munkaterületre, és máris kezdődhet a munka.

Ezek az anyagok géppel is felvihetők, így adott esetben nem szükséges azokat kézzel cipelni egyik lakásból a másikba, csupán a szórógépet kell folyamatosan ellátni utánpótlással. Egy profi szórógéppel felszerelt, négyfős csapat egy 60 négyzetméteres szobát kevesebb mint három óra alatt képes kiglettelni! Ez olyan elképesztő időmegtakarítást jelent, amelyről néhány évvel ezelőtt még senki sem mert álmodni.

Dursilite Level finisglett Új szint a hatékonyságban

A Dursilite Level egy paszta állagú finisglett, amely a munkaterületen azonnal felhasználható, és ezzel jelentősen csökkenti a munkaórák számát. Nincs szükség víz hozzáadására, méregetésre, így a munka gyorsabb és egyszerűbb. Egy profi szórógéppel felszerelt csapat akár három óra alatt képes egy 60 négyzetméteres szobát kiglettelni, ami korábban elképzelhetetlen volt.

Ami a környezettudatosságot illeti: a Dursilite Level nagyon alacsony VOC-kipárolgást biztosít, ami hozzájárul a munkakörnyezet és a környezetvédelem javításához. Az akril kötőanyagú formula biztosítja a tartósságot, miközben a levegőn szárad.

Válasszon kiszerelést a projekt méretéhez!

A nagyobb kiszerelések – mint az 18 kg, 4 kg, és 1 kg – lehetővé teszik, hogy nagyobb felületek glettelése során se fogyjon ki az anyag. A nagyobb kiszerelések belsejében egy műanyag fólia található, amellyel légmentesen visszazárhatjuk a dobozt az anyagok felhasználás után, hasonlóan hosszú időre megőrizve a felhasználhatósági időt!

  

Minitubus a háztartáson belüli minijavításokhoz

A Dursilite Level többféle kiszerelésben elérhető, így minden projekt számára ideális megoldást kínál. A legkisebb, 250 grammot tartalmazó tubus kiváló választás apró javításokhoz – egy polc áthelyezése vagy egy kép leszedése után keletkezett kisebb sérülésekhez. A csavaros kupaknak köszönhetően a termék akár két évig is eltartható, ha figyelmesen visszazárjuk.

Fedezze fel, hogyan teszi a Dursilite Level könnyebbé és hatékonyabbá a glettelési munkálatokat, miközben óvja környezetünket. Próbálja ki a különböző kiszereléseket, és tapasztalja meg az innovatív kényelmet és minőséget, amit a Dursilite Level kínál!

 

A Mapei termékek után érdeklődjön a STAVMAT építőanyag kereskedésekben!

2024.06.05.