Tudja mik a Purform megoldások előnyei az építőipar számára?

Az új Sika Purform® tömítőanyagok egyesítik a professzionális felhasználók által elvárt feldolgozási tulajdonságokat, a megbízhatóságot és a tartósságot a nagyon alacsony monomer diizocianátnak való kitettséggel. A Purform® tömítő- és ragasztóanyagokban lévő poliuretán rendkívül alacsony monomer tartalmú, hogy megfeleljen az legújabb REACH és OEL követelményeknek.

A Purform® rendelkezik a poliuretán ragasztó- és tömítőanyagok minden előnyével, például:

• Magas szakítószilárdság, továbbszakadási ellenállás, kopásállóság; kiváló tartósság és időjárásállóság, mely hosszú élettartamú illesztéseket eredményez még a legzordabb környezetben is
• Rendkívül rugalmas, kiváló tapadás sokféle anyaghoz
• Kitűnő feldolgozhatósági és simíthatósági tulajdonságok, ezáltal használata egyszerű

A Purform poliuretán egyszerűsége, tökéletessége és tisztasága révén lehetőséget teremtett az univerzális ragasztó- és tömítőanyagok következő generációjának kifejlesztésére: ez a Sikaflex®-11 FC Purform®. A Sikaflex®-11 FC Purform® teljesítménye lenyűgöző, napjaink Sikaflex®-11 FC+ termékéhez képest gyorsabb kötésidővel, megnövelt tartóssággal és alacsonyabb monomer diizocianát tartalommal rendelkezik. Más technológiáknak (pl. STP/MS, akril vagy szilikon) is megvan az előnye, de összességében a tartós tömítéshez és ragasztáshoz a poliuretán bizonyult a legjobb megoldásnak. Egy tartós, erős ragasztás vagy egy tartósan vízzáró hézag olyan tulajdonságokból tevődik össze, mint a tapadás, a szilárdság, a rugalmasság, a hidrolízis, a vegyszer- és UV-állóság, a szakítószilárdság és a többi. A poliuretán egyedi mikrostruktúrájának köszönhetően, mely kemény és lágy elemeket tartalmazó polimer hálózatból áll, a poliuretán felel meg a legjobban ezeknek a követelményeknek.

Széleskörű felhasználás

Tudjon meg többet erről a termékről

A Sika termékek után érdeklődjön a STAVMAT építőanyag kereskedésekben!
2022.05.03.