magastetők

KERÁMIACSEREPEK

A kerámia cserép nyáron hűt, mert nedvességet tárol és párologtat is egyben. Télen pedig porozitásának köszönhetően, az apró üregek szigetelőként működnek. Égetés előtt, vagy a már kiégetett kerémiacserepet egy mázzal vonják be, amit leöntéssel, merítéssel, vagy porlasztással visznek fel a kész cserépre. A máz tulajdonképpen a kerámiacserép egy védőrétege, amely, ha az égetés előtt kerül rá, kémiailag egyesül az agyagtermékkel. Ez adja a kerámiacserepek évszázados minőségét, amit ma már minden cserépgyártó cég kiválóan hasznosít.

BETONCSEREPEK

A betonból készült cserepek jellemzői: vízzáróság, színállandóság és sima felület, környezeti hatásokkal szembeni védelem, formaállandóság és praktikus használat, súly, nagy teherbírás, természetes összetevők.

ZSINDELY FEDÉS

A tetőzsindely a lakóépületek fedésének piacán a legszélesebb körben használt tetőfedő anyag világszerte a kerámia cserepek után. Természetes szépsége mellett a tetőzsindely az előnyök széles választékát kínálja, háztulajdonosoknak, tetőfedőknek, építészeknek.

CSEREPESLEMEZEK

Tüzihorganyzott svédacél, amely többrétegű bevonati rendszerrel rendelkezik. A többrétegű bevonati rendszer az acéllemezt úgy védi meg a korróziós hatásoktól, hogy egyben esztétikus, színes felületet ad. 

PÁRAÁTERESZTŐ, PÁRAZÁRÓ TETŐFÓLIÁK

A tetőfólia alapfeladata a szigetelő anyag védelme. A cserepek közötti réseken beszivároghat a nedvesség a porhótól, az esőtől, vagy a párától a külső ill. a belső oldalon is. Az egyszeresen átszellőztetett tetőrétegrend esetében a külső oldalon kizárólag páraáteresztő fólia alkalmazása ajánlott. A párazáró fólia külső oldali alkalmazása a kétszeresen átszellőztetett tetőrétegrendek esetében célszerű.

KIEGÉSZÍTŐK

Minden, ami a tetőfedéshez kell, kiegészítők széles választékával várjuk.


STline