Visszaélés bejelentés

A Stavmat Építőanyag Kereskedelmi Zrt. számára az etikus üzleti tevékenységének és vállalatirányításának meghatározó eleme a tisztesség és a feddhetetlenség. Ennek érdekében „a panaszokról és a közérdekű bejelentésekről, valamint a visszaélések bejelentésével összefüggő szabályokról szóló 2023. évi XXV. törvény” alapján alkalmazzuk a Credit Management Group által kialakított EthiCom elnevezésű független, felhő alapú szoftvert. Ez a számítógépes alkalmazás felhasználóbarát, biztonságos és teljes mértékben megfelel a törvényi előírásoknak. Az automatizált rendszer a visszaélések bejelentésétől a teljes folyamatot támogatja az eset lezárásáig, garantálva az adatvédelmi irányelvek maximális betartását, illetve a szigorúan bizalmas alapú ügykezelést.

A Stavmat Építőanyag Kereskedelmi Zrt. „a panaszokról és a közérdekű bejelentésekről, valamint a visszaélések bejelentésével összefüggő szabályokról szóló 2023. évi XXV. törvény” alapján készült szabályzata itt olvasható.

Amennyiben jogellenes vagy jogellenesnek feltételezett cselekményt vagy mulasztást, illetve egyéb visszaélésre vonatkozó információkat kíván bejelenteni, akkor azt a következő linkre kattintva teheti meg:

https://application.ethicom.hu/whistleblowing/stavmat