100 éves tapasztalat és modern gondolkodásmód a Terrántól

A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. már csaknem 100 éve töretlen lelkesedéssel és kitartással készíti a beton tetőcserepeket. A vállalat tulajdonosai az ez idő alatt szerzett tapasztalatot, valamint a modern gondolkodásmódot összekötve, a XXI. század elvárásainak megfelelő termékkínálatot fejlesztenek, szem előtt tartva a piaci igényeket, továbbá a környezettudatos működést. Mára mindenki megtalálhatja az ideális tetőcserepet a cég kínálatában, mivel a vállalat célja, hogy  a Terrán tetőcserép esztétikus és biztonságos megoldást jelentsen vásárlók számára és otthonaik védelmére.

A tető a ház koronájaként az épület egészét meghatározza. Megannyi stílussal, színnel és formával találkozhat az ember a tetőcserepek között, legyen az a klasszikus hódfarkú Rundo, a modern lapos Zenit, a mediterrán stílusú Coppo, vagy éppen a hullámos Synus. A formavilágon kívül színek sokaságában pompázhatnak háztetőink. Hazánkban főleg a tradicionális piros árnyalatok a jellemzőek, de szintén egyre elterjedtebbek a modern és trendi sötét színek. Míg régen a háztetőknek csupán a védelmi funkciói számítottak, addig ma már az esztétikum és a környezettudatosság is meghatározó szempontok.

Egy azonban biztos. Tetőt hosszú évtizedekre választ az ember, így a külső megjelenésen túl, fontos, hogy a tetőszerkezet több évtizeden át, megbízhatóan szolgálja az egész családot. Egy tetőnek ellenállónak kell lennie. Elég, ha csak a Kárpát-medence gyakran szeszélyes időjárására gondolunk, a téli havazásoktól kezdve a nyári rekkenő hőségig. Ezért is lényeges, hogy milyen minőségű cserepet választunk. A beton tetőcserép szilárdsága és nagy teherbírása tökéletes választás az ilyen éghajlatra. Önmagában, azonban még egy kiváló minőségű beton tetőcserép sem elég a teljes biztonsághoz. Ahhoz, hogy tényleg strapabíró legyen a tetőszerkezet, érdemes egy megbízható, ismert hazai márkát választani. A Terrán közel 100 éves tapasztalata és innovatív gondolkodásmódja elősegíti azt, hogy kiváló minőségű, időtálló termékeket gyártson, melyek kiállják az idő próbáját. Nem véletlen, hogy beton tetőcserepeire  50 év garanciát vállal a cég.

Egy jól megtervezett és kivitelezett háztető, mely tartalmazza az összes szükséges kiegészítő elemet, tehát rendszerben készült (pl. szellőzőcserép, tetőfólia, hőszigetelés, hófogó), szinte garantálja a bentlakók számára a maximális lakókomfortot.

Egy tetőrendszer több részből tevődik össze. Ezen részek ismerete elengedhetetlen egy-egy építkezés, felújítás során. A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft., pont ezért indította el szakmai blogját és a tetotepitek.hu weboldalát, hogy szakértői bemutatók segítségével, érthetően magyarázza el egy-egy elem fontosságát, szakszerű beépítésének folyamatát, lépéseit. Az oldalon - ingyenes tanácsadás továbbá egy tetőfelújítási kisokos is elérhető az érdeklődők számára. Emellett érdemes a cég honlapját is időnként felkeresni, ahol a termékeken kívül, referenciafotók, -videók, hírek és az érvényes akciók is megtalálhatóak.