3+1 lépés a tökéletes kert irányába: Így válaszd ki álmaid burkolatát

Egy gyönyörűen kialakított kert nemcsak abban segít, hogy kellemesebb legyen a szabadban töltött idő, de az otthon értékét is növeli. Sokan azonban már a tervezési folyamat elején elbizonytalanodnak a számtalan burkolattípus, szín és felület láttán. Pedig a választás egyszerűbb, mint gondolnánk és ma már egy mobilalkalmazás is segíthet a kerttervezésben. Most 3+1 lépésben megmutatjuk, hogyan válaszd ki a burkolatot álmaid kertjébe:

1. Térkő vagy lap? Mi a különbség?

Először is azt kell eldönteni, hol szeretnénk használni a kiválasztott burkolatot, vagyis mekkora terhelés éri majd a mindennapokban. Ha a teraszra, a kerti bútorok alá kerül és gyalog közlekedünk rajta, akkor a betonlapok között érdemes keresni, ha viszont a garázs elé, vagy az autófelhajtóra kerül, akkor a térkő lesz a számunkra megfelelő választás. Szerencsére ma már nem kell kompromisszumot kötni, a Semmelrock kínálatában mindkét burkolatból számtalan változat megtalálható.


















2. Szín, méret és felületdömping

Hol vannak már a régimódi, unalmas kerti burkolatok! Ma térkövek és lapok, kerítések és falazatok, lépcsők, szegélyek és egyéb kiegészítők méretének, felületének és színének széles választéka áll rendelkezésünkre. A térburkolatok kiválasztásánál továbbra is nagyon fontos szempont a design, ami nagyban meghatározza majd kertünk végleges arculatát. A Semmelrock kínálatában a klasszikus, természetes, visszafogott hatású, vagy éppen színes burkolattípus is elérhető, így legyen szó strukturált, erezett, homokszórt vagy éppen mosott felületű lapokról, itt bárki megtalálhatja a személyes ízléséhez és kertjének hangulatához passzoló megoldást a hagyományos, 40x40 cm-es lapoktól egészen az elegáns, modern, 80x40-es formátumig.

3. Biztonságos és tartós megoldás

A Semmelrock különös figyelmet fordít kerti burkolatainak védelmére. A Semmelrock Protect és Protect Plus felületvédelem hatékonyan véd a szennyeződésektől és segít megőrizni a lapok esztétikus megjelenését hosszú éveken át. Így rendkívül strapabíróak és időtállóak lesznek, ezáltal hosszú távon is megbízható megoldást jelentenek kertünk számára. Mindemellett minimális karbantartást igényelnek, és sérülés esetén könnyedén, akár elemenként cserélhetők. Csúszásgátló felületének köszönhetően biztonságosan használhatók még a szélsőséges környezeti hatások mellett is.

+1: Burkolattervező mobilalkalmazás

A Semmelrock GardenVisions mobilalkalmazás segítségével bárki könnyedén megtervezheti álmai terasza, kertje, kocsibeállója burkolatát. Az app segítségével a teljes kínálatból akár néhány perc alatt megtalálhatjuk azt a lapot és színvilágot, amelyet álmaink kertjébe szánunk. A terveket ráadásul egy gombnyomással elküldhetjük a Semmelrock szakembereinek további tanácsadás, vagy ingyenes anyagmennyiség-számítás céljából. Az alkalmazás díjmentesen elérhető az App Store és Google Play áruházakból.

Álmaink kertjének kialakítása nem egyszerű feladat, de a Semmelrock termékpalettája megkönnyíti a választást. A kerti betonlapok tartósak, könnyen karbantarthatók és esztétikusak, mindezek mellett pedig értéket és stílust kölcsönöznek kertünknek. A GardenVisions alkalmazás segítségével pedig akár otthonról, a kanapé kényelméből is belevághatunk a kert ki-, vagy éppen átalakításához.

A Semmelrock termékek után érdeklődjön a STAVMAT építőanyag kereskedésekben!
2023.09.04.