A BLANCO-val a mosogató kerül a középpontba

Tippek a megfelelő mosogató kiválasztásához


Optimális helykihasználás a még több kényelemért
BLANCO minden tervezési elváráshoz a legjobb helykihasználású megoldásokat kínálja. Ideális 60 cm-es alsó szekrényhez, de más helyigényű vagy más tervezési szituációhoz is számos modellt kínál.

Ergonómiával és funkcionalitással egyszerűbben megy minden
Medencék és tartozékok tökéletes összhangban, ami lehetővé teszi a folyamatos munkavégzést.

Kényelem a rendszer segítségével
Az egymással tökéletesen összehangolt darabok, mint a tetszetős mosogató, a hozzáillő csaptelep, illetve a rendkívül ötletes hulladéktároló rendszer mind a konyhai munka kényelmét szolgálják.

A hangsúly a színeken és az anyagokon
A tökéletes összhang a mosogató és a csaptelep között olyan stílust teremt, ami minden környezetbe harmonikusan beleillik.

Konyhai csaptelepek
A BLANCO széles modellválasztékot kínál magas funkcionalitással, melyek megfelelnek a független vizsgálóintézet legmagasabb higiéniai és biztonsági követelményeinek is.

Egyszerű tisztítás
A mosogató és a csaptelep felületének tisztítása rendkívül könnyű. A speciális anyagok alig engedik a szennyeződés és a víz megtapadását a felületen.

Funkcionális mosogatóközpont
A BLANCO a kiváló minőségű mosogatók gyártója. A mosogató azonban manapság messze több, mint csupán az edénymosogatás helye.
A klasszikus mosogatóközpontok modernizálásával a dizájnerek és a fejlesztők tökéletesen ötvözik a jól bevált ismertetőjeleket a korszerű megjelenéssel. A legújabb modellek további funkciókkal kiegészítve az ergonómia és a munka közbeni kényelem iránt támasztott magas elvárásoknak is megfelelnek. A felületek ellenálló­ képessége egyedülálló, rendben tartásuk egyszerű, így téve teljessé a tökéletes mosogatóközpontot.


Mosogatóközpont rozsdamentes acélból
- Klasszikus. Kortalan. Szép.
rozsdamentes acél a természetből adódó rendkívüli tulajdonságainak köszönhetően a konyhai mosogatótálak ideális alapanyaga. De rozsdamentes acél és rozsdamentes acél között is van különbség! A BLANCO-nál kizárólag a legmagasabb minőségű rozsdamentes acél kerül feldolgozásra, amely speciális kritériumok alapján kerül kiválasztásra, és szigorú minőségi ellenőrzésen megy keresztül. Az eredmény az első osztályú BLANCO rozsdamentes acél mosogatótál, amely megfelel a legmagasabb igényeknek anyagában, funkcionalitásában és megjelenésében is.

Silgranit mosogató - A konyha ékköve
A BLANCO SILGRANIT mosogatói a szép színek eleganciájával és vonzó formáikkal hódítanak. A legújabb SILGRANIT® PuraDur®  mosogatók alapanyagának ellenállóképessége és tisztíthatósága jelentősen felülmúlja a legtöbb jelenleg elérhető versenytársáét. „A legjobb – még jobban” szlogen a BLANCO kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkező mosogató-alapanyagát, a SILGRANIT®  PuraDur® -t jelzi, amely optimális egyensúlyt teremt a kellemes megjelenés és a tapintás között. Egyedülálló és szabadalmaztatott anyagösszetételének köszönhetően a felület antibakteriális hatású, sima és tökéletesen kombinálható a konyha színvilágával. Tíz tetszetős szín, valamennyi színárnyalatban még egyenletesebb felületminőség a BLANCO csaptelepeivel tökéletes összhangban.



Kerámia mosogató – A természet és a dizájn legszebb társítása
A BLANCO kerámia mosogatói kellemes tapintásúak, csodaszép látványt nyújtanak és otthonos légkört teremtenek. Formavilágukkal és fényes felületükkel éppoly jól mutatnak a hagyományos, mint a modern konyhában. Minden ízlésnek megfelelve kortalan eleganciát testesítenek meg.

www.blanco.hu
www.ecorgan.hu