A CityStoneDesign idén a Tájépítészeti Nívódíj kiállítója

A Tájépítészeti Nívódíj kiállító és díjátadó rendezvénye idén november 30-án kerül megrendezésre a MATE (volt Kertészeti Egyetem) Villányi úti Campusának "K" épületében. Az esemény egyedülálló lehetőséget kínál a tájépítészeti szakma tehetségei számára, hiszen a rendezvény házigazdájaként szereplő lelkes szervezői csapat munkáját 30 különböző vállalat anyagi támogatása és számos szakember lelkesedése is segíti.
A Tájépítészeti Nívódíj célja a tervezők munkájának elismerése mellett a szélesebb közönség bevonása a tájépítészet világába. A szakmát a jogszabályi változások, az EU-s támogatások és a klímával kapcsolatos társadalmi elvárások kihívásai is formálják, így fontos, hogy minél többen megismerjék a tervezők áldozatos munkáját és a mögötte álló történeteket.
Az idei évben összesen 5 millió forintnyi nyeremény vár a résztvevőkre, akik 10 kategóriában indulhatnak el. Ezek a kisméretű projektektől a nagy léptékű városrendezési tervekig tejednek, kitérve a turizmus, vendéglátás és az oktatás területeire is. A Tájépítészeti Nívódíj kiváló fóruma annak, hogy a szakemberek megmutathassák innovációikat és kreativitásukat.
Az eseményen idén cégünk, a CityStoneDesign is részt vesz, hiszen a magyarországi betontermék gyártás legújabb szereplőjeként kiemelten fontos, hogy megismerkedjünk a tájépítészet magyar kiválóságaival.
Szeretettel várnak mindenkit a Tájépítészeti Nívódíj 2023 eseményére!

A CityStoneDesign beton termékek után érdeklődjön a STAVMAT építőanyag kereskedésekben!
2023.11.22.