A funkcionális mosogatók forradalma - BLANCO mosogatóközpont

A BLANCO név a mosogatók piacán évtizedek óta egyet jelent a kiváló minőséggel és a divatos megjelenéssel. 

Élen járva az innovációban, a BLANCO kiemelt figyelmet fordít az ergonómiára és a hatékonyságra. Aki otthonosan mozog a konyhában, tapasztalatból tudja, hogy a tevékenységek nagy része (több mint 60 százaléka) a mosogató környékén zajlik, így igazán tökéletes megoldást nyújthat egy funkcionális mosogatóközpont
A koncepció lényege, hogy a mosogatótál nem egy önmagában álló termék, hanem egy rendszer része, amely magában foglalja a sokfunkciós csaptelepet, a hulladékosztályozó rendszereket és igényeink szerinti kiegészítőket (vágódeszka, gyümölcsmosó, edényszárító, mosogatószer-adagoló, dugókiemelő…) Tisztítás, hámozás, olvasztás, hulladékkezelés egy helyen: a kiváló konyhai infrastruktúra élménnyé emeli a leghétköznapibb tevékenységeket is. A mosogatóközpont hatalmas mozgásteret ad: a mosogatótál kiegészítői a mosogató tengelyei mentén eltolhatók, medencéibe a multifunkciós tálak beakaszthatók, így nyújtva számtalan különböző elrendezési lehetőséget használójának. 
A BLANCO mosogatók felületének ellenállóképessége egyedülálló, tisztántartásuk egyszerű.
A színek és anyagok nyújtotta vizuális harmónia tovább fokozza a felhasználói élményt: a mosogató és a csaptelep tökéletes kombinációja a legkülönbözőbb stílusú lakókörnyezetekbe is beilleszthető.

A BLANCO széles csaptelepválasztéka formavilágban és funkcionalitásban is számos lehetőséget kínál. Legfontosabb érvünk azonban az, hogy megfelelnek a legmagasabb higiéniai és biztonsági követelményeinek.

Ez a szabadság teszi a BLANCO mosogatóközpontot kiváló segítőtárssá, hiszen bármely konyhai tevékenységhez ideális munkaállomássá varázsolhatjuk vele a terepet. 

A legjobb – még jobban 
A SILGRANIT® PuraDur® megjelölés a BLANCO legújabb tulajdonságokkal rendelkező mosogató-alapanyagát jelöli, amely a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően optimális egyensúlyt garantál a tisztíthatóság, az ellenállóképesség, valamint a kellemes megjelenés és tapintás között. 


www.blanco.hu