A fürdőzés 21. századi élménye

Fürdeni mindenki szeret. Akik ezt cáfolják, nem találkoztak még álmaik fürdőkádjával. A hagyományos beépíthető kádak mellett ma már szabadon álló, más néven térben álló kádak közül is választhatunk. Ezek a termékek kidolgozásukkal, formavilágukkal, textúrájukkal a valódi luxus élményét adják. Emlékezhetünk a régi korok aranyozott kecskelábú kádjaira, amely már akkor is az arisztokrácia sajátja volt. Ezek a termékek ma is azokat szolgálják, akik nem elégednek meg az átlagossal, akiknek a tucat nem kell, akiknek számít az elegancia és az egyediség.

Elég ránéznünk a ZEN kádra. Micsoda tökéletesség! A válaszható színű előlapok még tovább fokozzák az egyediséget. A kádtesten kialakított rakodófelület biztosítja, hogy minden egy helyen legyen a gondtalan fürdőzéshez. A pipereeszközökön túl egy pohár bor is elfér rajta.


M-Acryl ZEN akril fürdőkád


A Paradise akril teste körbeölel, kialakításának köszönhetően a modern fürdőszobákban, sőt, hálószobákban is megállja a helyét. Ölelése az akrilnak köszönhetően nem hideg, hanem bársonyos, nyugalmat adó. Egy fárasztó nap után szinte hívogat.


M-Acryl Paradise akril fürdőkád

A klasszikus formavilágú Victory neve is sokat mond: győzelem. Segít legyőzni a napi stresszt, legyen szó a munkáról vagy bonyolult érzelmekről.  Kialakítása lehetővé teszi, hogy akár órákra is elvonuljunk a világ zajától.

M-Acryl Victory akril fürdőkád

A klasszikus értékekre hajaz, de sokkal többet nyújt Belle kádunk. Csodálatos íves formavilága, színösszeállítása lehetővé teszi, hogy akár egy légies luxuslakásba, akár egy markánsabb, loft-jellegű enteriőrbe kerüljön.


M-Acryl Belle akril fürdőkád

Érdekes megoldás Balance nevű csodánk, amelynek aszimmetrikus teste önmagában különleges, ráadásul még sarokkádnak is minősül. Peremkiképzése miatt azoknak ajánljuk, akik fürdés közben kézközelben szeretik tudni a piperéket. A lazításhoz vagy a romantikához néhány gyertya is felkerülhet a peremre.


M-Acryl Balance akril fürdőkád

Az Avalon ugyancsak egyedi megoldás: térben áll, de mégsem, íves és szögletes egyszerre. Ilyen csak a mesében és nálunk létezik!


M-Acryl Avalon akril fürdőkád

A kádakban közös, hogy az elegancia mellett a szabadság élményét nyújtják. Nincs fal, nincs korlát, nincs kötöttség, csak a luxus és a pihenés. Illatos habfürdővel, pezsdítő fürdősóval, olajokkal a tisztálkodás szeánsszá válik.


Üvegszállal erősített, stabil termékekről van szó, amelyek antibakteriális felületén nem tapad meg semmiféle kórokozó. Kádjainkat Európában gyártatjuk, 15 éves garanciát biztosítunk kádjainkra, amelyeket bármely országos partnerünknél megrendelhet. A kádtest anyagkombinációja biztosítja, hogy a kád biztonságos legyen, ellenálljon a terhelésnek és a hideg-meleg hőmérséklet változásának. 12 mm-es forgácslapot helyeztünk el minden egyes kádunk aljában, hogy az anyag tartós maradjon. Ehhez jön még két további réteg, amely tovább erősíti a terméket, így biztosan nem kell félnie az akril sérülésétől.

A MÉTA termékeket keresse a STAVMAT kereskedésekben!

2022.09.05