A tavaszi szél kedvezményt áraszt: a BMI a tetők negyedét állja!

Szóljon az idei tavasz a megvalósításról!

Ha még csak felmerült bennünk a tetőfelújítás igénye vagy már konkrét elképzelésekkel keressük fel az alvállalkozókat, mindkét esetben az év egyik legideálisabb időszakában vagyunk ahhoz, hogy ebbe a nagyobb lélegzetvételű projektbe belevágjunk! Ráadásul a BMI Bramac most 25% kedvezménnyel támogatja a tetőfelújítást / építést!

Azok számára, akik még fontolgatják a felújítást vagy bizonytalanok abban, mire is számíthatnak, a BMI Bramac Felújítási Kisokosa jelentheti a megoldást, amelyben a tetőfelújítással kapcsolatos fontosabb kérdésköröket járják körbe – praktikus tippekkel megfűszerezve.
Ebben a kiadványban végigvezetnek minket egészen a felújítás tervezésétől kezdve a legfontosabb mérföldköveken, úgymint az inspirálódás és szakemberek kérdése, olyan kulcsfontosságú témák kibontásával együtt, mint az energiahatékonyság a tető esetében vagy a padlástér élettérré alakítása.
Mivel ezek a munkálatok komoly anyagi vonzattal járnak, természetes, hogy szeretnénk előre látni, milyen költségekkel kell terveznünk – a Költségvetés című fejezetben arról olvashatunk, mire ügyeljünk, hogy felújított tetőnknél később ne jelentkezzenek váratlan plusz kiadások.
A gyakorlati tippeken túl pedig megismerhetjük a BMI Bramac rendszercsomagokat, illetve a hozzájuk kapcsolódó rendszergarancia részleteit is.

Ezt az ingyenesen letölthető e-book-ot bármilyen eszközön magunkkal vihetjük, de akár ki is nyomtatható.
A tetőfelújítás munkálataihoz pedig a BMI Bramac is hozzájárul: június 30-ig minden, rendszerben megépített tető negyedét állja!

De mit is jelent ez a 25%-os akció?

A 25%-os kedvezmény a BMI Bramac jól ismert, minőségi beton tetőcserepei mellett a Rubin 9V kerámia tetőcserepekre is (bazaltszürke és rézvörös színben) vonatkozik, ráadásul a rendszerelemekre is kiterjed.
Egy tető felújítása során is mindig érdemes rendszerben gondolkodni! A BMI Bramac tavaszi akciója a teljes rendszerben megépített tetőkre vonatkozik: minimum 5 tetőtartozék megvásárlása esetén jogosultak vagyunk a 25%-os kedvezményre. A csomagba tartozó termékek közül minimálisan az alábbiakat kell beépíteni / együttesen megrendelni: tetőfólia (alátéthéjazat), kúpalátét (kivéve kúpcserepek nélkül kialakított félnyereg tetőidomoknál); eresz beszellőzés (szellőzőszalagok és ereszbeszellőző elemek, pl. szellőzőléc); hófogás.
A teljes tetőre emellett a BMI Magyarország rendszergaranciát is vállal: a rendszercsomagba tartozó termékekre teljeskörű garanciát nyújt a megadott időszakban és az adott termékeket érintő jogos reklamációs bejelentés esetén a hibás terméket kicseréli és a termékek cseréjének munkadíját is vállalja.
A BMI Bramac tavaszi ajánlatával kapcsolatos további részletek és ingyenes ajánlatkérés az akcio.bramac.hu oldalon!

A BMI Bramac termékek után érdeklődjön a STAVMAT építőanyag kereskedésekben!
2024.05.06.