A Téglakő® szép!

A Téglakő® szép!
Amikor a téglakövet megalkottuk, az motivált bennünket, hogy vásárlóink stílusigényére, kényelmére, a kiváló ár-érték arányra és a tartósságra megadjuk a választ. Ez az anyagában színezett Barabás Téglakő®. Ahogyan egy pontban benne van a kör, a gömb lehetősége, úgy egy téglában benne van egy egész tér, forma. A tégla kézreeső arányai szinte vonzásban tartják az emberi kreativitást, úgy motiválnak, mint egy tiszta, fehér papír. Meglátjuk, azonnal megszeretjük, mert alkotásra ösztönöz.

A Téglakő® jó!
Az utóbbi évtized egyik legnagyobb építőanyag ipari áttörése, technikai innovációja a Téglakő®, mely pont olyan motiváló, mint a tégla, de épp annyira tartós, örök mint a kő. A kő erejét, a tégla szépségét, nagyszerűségét kölcsönzi az innovatív Barabás Téglakő®, mely gazdag felhasználási lehetőségével méltán lett mára az egyik legnépszerűbb választás a hazai térkő piacon. A kreativitás szabadsága rejlik benne, mert tényleg szinte bármi építhető belőle, dekorálható vele. Utaktól a pihenőtereken át a szökőkútig, minden alkotásnál felhasználható funkciótól függően építési vagy dekorációs céllal.

A Téglakő® a jövő története.
A Barabás Téglakő® negyedik dimenziója az idő, az időtállóság, ami egyrészt az anyag alapvető és evidens tulajdonságából fakad: nagy szilárdság, fagyállóság, rendkívüli ellenállóképesség. Másrészt azonban az antikolt tégla jellegéből adódóan patinás kort idéző, stílust ad vele kertjének azonnal, legyen szó filagóriáról, csobogóról, ágyásszegélyről, kerti tűzrakóról, virágtartóról. Mivel a hagyományos tégla hangulatát idézi, de tulajdonságait tekintve szilárdabb, tartósabb és kedvezőbb az ára, akár kerítést is építhet belőle. Nemcsak azért, mert pénztárcabarát megoldás, hanem lenginkább azért, mert végtelen kreativitást engedő, stílusos választás a téglakőkerítés.

Barabás Téglakő Kft.