A tetők negyedét idén ősszel a BMI Bramac állja!

A hűvös évszak beköszöntével arcot vált a természet, a gardróbokat is új darabokkal egészítjük ki, új menük kerülnek az asztalra; a változás az élet minden területén bekúszik az életünkbe és otthonunkba.
Mivel az ősz különleges alkalom a megújulásra és a frissítésekre; a BMI Bramac erre az időszakra vonatkozó egyedi ajánlata sem marad el, amelyben most minden építkezést és felújítást tervező a piacon kimagasló árkedvezményekben részesülhet.

HOGYAN PÖRGETI FEL AZ ŐSZT A BMI BRAMAC?

A november 15-ig tartó kampány során 25%-os kedvezményt biztosít minden rendszergaranciával értékesített teljes tetőrendszerre.
Így most még inkább megéri rendszerben gondolkozni, hiszen egy tető nem csak tetőcserépből áll!


Éppen ezért ez az akció nemcsak minden kerámia és beton alapcserépre vonatkozik, de a beton kiegészítőre, a fém műanyag rendszerelemekre, a fém ereszcsatorna rendszerre és a Bramac Therm hőszigetelési termékekre is egyaránt.

A rendszergarancia csomagba tartozó termékek közül minimálisan az alábbiaknak kell beépülni / együttesen megrendelni: tetőfólia (alátéthéjazat), kúpalátét (kivéve kúpcserepek nélkül kialakított félnyereg tetőidomoknál); eresz beszellőzés (szellőzőszalagok és ereszbeszellőző elemek, pl. szellőzőléc); hófogás

A különleges akcióval kapcsolatos további információért és ajánlatkérésért látogasson el az akcio.bramac.hu oldalra!

Az ingyenes ajánlatkérést követően egyeztessen a BMI Bramac Szaktanácsadók egyikével, akik minden kérdésben segítenek, hogy idén ősszel a gondtalan otthon és a változás örömét most 25%-os kedvezménnyel élvezhesse!

A BMI Bramac termékek után érdeklődjön a STAVMAT építőanyag kereskedésekben!
2023.09.25.