ABeton-Viacolor Térkő

Az ABeton-Viacolor Térkő Zrt. több mint 25 éves múltra tekint vissza. A pécsi központon kívül három gyáregységet üzemeltetnek, Székesfehérváron, Nyékládházán és Majosházán, a munkatársak létszáma meghaladja a száz főt. A cég 1991-ben, elsőként kezdte meg Magyarországon a térburkoló betonelemek gyártását, azóta is legnagyobbak között tartják számon. Üzemeikben évente több mint egymillió négyzetméter térkövet gyártanak.

Termékcsoportok
A Trend választéka a modern, letisztult, minimál stílust képviseli, a Style a természetközeli formákat jeleníti meg, antikolt vagy rusztikus megjelenésben. A Standard termékekben a funkcionális, praktikus formák jelennek meg, a Kertépítő kiegészítő termékeket pedig a támfalelemek, a növénytámfalak, lezáró idomok alkotják. Emellett az infrastrukturális beruházásokhoz szükséges betonelemeket (mederelem, útszegély, folyóka elem) is gyártanak. Összességében - a szín és formaválasztékot tekintve - csaknem háromszáz féle különböző elem található meg kínálatban.

Minőség
Az ABeton-Viacolor Térkő Zrt. által gyártott összes betonelem az Európai Uniós szabványnak, a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelően készül. Minden termék fagyálló, az ISO minőségirányítási rendszer szerint előállított. Saját akkreditált labort működtetnek, ahol folyamatosan végzik a termékek minőségellenőrzését.

A termékeket keresse a Stavmat kereskedésekben, az ország 31 pontján!