ACO kert és ház

A klímaváltozás korszakában élünk, amikor időjárásunkat a nagy gyakorisággal és gyorsan változó szélsőségek jellemzik. Korábban szinte sosem tapasztalt csapadékintenzitással találkozhatunk mind gyakrabban – a nem kívánt nedvesség pedig negatív hatással van az építőanyagokra, szinte minden esetben. Meglévő vagy tervezett ingatlanunk esetében aktuális tehát a kérdés: milyen megoldások szükségesek és lehetségesek az ingatlan állapotának hosszú távú megőrzése érdekében?


Moduláris vízelvezető megoldások / SELF RENDSZER

Optimális esetben az ingatlanok hosszú élettartamának biztosítása már a tervezési fázisban elkezdődik, hiszen a kellően átgondolt minőségi megoldások szinte teljes mértékben képesek kivédeni a természet elemeinek romboló hatását. E mellett természetesen a már meglévő ingatlanok is nagy sikerrel korszerűsíthetők a mai igényeknek megfelelően.

Ennek okán egyre nagyobb hangsúlyt kap épületeink vízelvezetésének kérdése is, melynek kiépítésekor a funkcionalitás mellett az esztétika is kiemelt szempont kell, hogy legyen!

Vízelvezetés: Egy feladat. Egy rendszer.

Az ACO vízelvezető rendszer vízmentesen tartja az épületeket és a bekötő utakat, megvédve ezzel az ingatlan építőanyagait a károsodástól.

Az ACO változatos megoldásokat kínál a víz elvezetésére, melyek alkalmasak a legtöbb burkolathoz és épületkialakításhoz. Termékeink a legmegfelelőbb vízelvezetést garantálják, de funkciójuk kitöltésén kívül többre is képesek: a széles kínálatnak köszönhetően hatékonyan ötvözik a funkcionalitást és a dizájnt, mindezt természetesen a legmagasabb minőségben.

Az ACO Self vízelvezető rendszereket kifejezetten családi / társas házas környezetű felhasználásra fejlesztettük ki. Termékeinket a könnyű beépíthetőség, használat, karbantarthatóság, kompatibilitás és a minőségi, időtálló anyagok és design jellemzi. Felhasználhatóak önálló módon és rendszerben is beépíthetők, hiszen a vízelvezetés önmagában csupán a víz kezelésének az első lépése egy családi háznál. Az egymáshoz kapcsolódó rendszerelemeknek köszönhetően lehetőségünk van a víz összegyűjtésére és a megfelelő helyre történő visszajuttatására is.

 
Moduláris vízelvezető megoldások / SELF RENDSZER                                                                                   Optimális vízelvezetési irány / gépjárművel terhelhető vízelvezető elemek

 
A víz mint érték / csapadék célzott felhasználása a kertben                                                                                 Természetesség és stabilitás / környezetbe illeszkedő parkoló felületek

 
Egyedi és esztétikus bejárat / beépített lábtörlők                                                                                                    Egy pontra koncentrálva / pontszerű összefolyók 

Az ACO termékek után érdeklődjön a STAVMAT építőanyag kereskedésekben!
2023.09.05.