Álomszép szanitertrend

A Wellis 2021-ben is vadonatúj, lélegzetelállító szaniterekkel jelenik meg a piacon. A cég a vásárlók kényelmét és az idei trendeket figyelembe véve álmodta meg a divatirányzatokhoz igazodó kínálatát.

Mindent egy helyen
Amikor új fürdőszobát tervezünk, vagy felújítunk, legjobb, ha olyan üzletben vásárolunk, ahol minden szükséges berendezést egy helyen megtalálunk. Ez egyrészt kényelmes, mert megspóroljuk az ide-oda rohangálást, másrészt a kész fürdőszoba egységesebb esztétikai összképet mutat majd. Az üzletben ajánlanak a kiválasztott kádhoz, zuhanypanelhez illő csaptelepet, kiegészítőket, bútorokat. A Wellis kínálata idén zuhanykabinok, zuhanyoszlopok, hidromasszázskád, szabadon álló öntöttmárvány-kádak, fürdőszobai kiegészítők, fürdőszobai bútorok, pultra építhető és szabadon álló mosdók, csaptelepek és toalettek széles kínálatával bővült.

Lenyűgöző hatás: a szabadon álló kád
Ha igazán trendi és lélegzetelállító megoldást szeretnénk elérni fürdőszobánk kialakításánál, válasszunk szabadon álló kádat, amely megfelelő beszereléssel akár a hálószobában is elhelyezhető. A Wellis legújabb, szabadon álló öntöttmárvány-kádjai mind formatervezésben, mind designban igen látványosak.

Fontos, hogy a kád ellenálló és tartós legyen
A különböző ásványi anyagok megfelelő arányának köszönhetően e kádak remekül ellenállnak a mechanikai sérüléseknek. Az extra kemény, fél milliméter vastag matt szanitergélréteg pedig hőállóvá, karcállóvá és kellemes tapintásúvá teszi a felületüket. Az öntöttmárvány-alapanyagú termékek egyedi gyártási technológiájának köszönhetően a változatos formavilág kialakításának csak a képzelet szab határt. E kádjainkhoz is szabadon álló csaptelepet ajánlunk a még divatosabb megjelenés érdekében. 

Új trend a fekete
A Soul öntöttmárvány-kád ergonomikus kialakítása garancia a kellemes, nyugtató fürdőzésre. Ahogy néhány másik terméknél, a Soul kádaknál is lehetőség van fekete kivitelt választani, amelynek elegáns formája még inkább érvényesül a matt, selymes felülettel.                                          

Amikor a zuhany minden érzékre hat 
A zuhanyfalak közül kiemeljük a nagyon praktikus és hiánypótló Premier fix oldalfalat, amelyet a tolóajtós zuhanyfalhoz ajánlunk. A termék jobbos és balos beszerelési lehetőséggel is elérhető. Hat milliméter vastag biztonsági üvege Easy Clean bevonattal rendelkezik, amelyet a polírozott alumíniumkeret tesz mégletisztultabbá.

Wellness otthon
Mi, magyarok imádjuk a wellnessszállodákat, de sajnos a világjárvány miatt az elmúlt évben nem utazhattunk. Viszont ma már akár az otthonunkban is kialakíthatunk egy kellemes wellnessrészleget, ahol bármikor ellazulhatunk, relaxálhatunk, feltöltődhetünk. Egy nehéz nap után csodálatos érzés hidromasszázsélménnyel kényeztetni magunkat.
Erre tökéletesen alkalmas a Huron tizenkét fúvókás akrilkád. A vadonatúj hidromasszázskád egyedülálló, letisztult vonalvezetésével bármely fürdőszobát a nyugalom szigetévé varázsol. Hat mikrofúvókás V-conceptTM hátmasszázs-, négy midifúvókás oldalmasszázs- és két midifúvókás lábmasszázsrendszert alakítottak ki benne, így minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az egész test átmasszírozásáról gondoskodik. 

Az elegáns fürdőszobabútor a lakberendezés része
A fürdőszoba egyik leggyakrabban használt eleme a fürdőszobabútor, így ennek kiválasztásánál is nagyon körültekintőnek kell lennünk. A Wellis 2021-es szaniterkollekciójának kialakításánál három fantasztikus bútor-összeállítást valósítottak meg, amelyek a mindennapok fénypontjai lehetnek praktikusságukkal és megjelenésükkel. Az új mosdószekrények között mindenki megtalálja a hozzá és családjához legjobban illőt. A legkisebb fürdőszobák helytakarékos, mégis modern kialakítású eleme lehet a Tenebra 90 mosdószekrény. Miletos 180-kollekciónkat családoknak vagy pároknak ajánljuk, akik szeretnének kényelmesen elférni egymás mellett a reggeli készülődés során.

forrás: www.bcoolmagazin.hu