Ami régi és jó, megtartottuk. Ami új és jó, hozzáadtuk.

Ismerje meg az új Mofém-ot!

Fennállásunk több, mint egy évszázada alatt a siker titka mindig az volt, hogy időben felismertük a változások szükségességét. Eljött az ideje a megújulásnak, a frissítésnek; újragondolni, hogyan tovább, mik legyenek a következő lépések, hogy a cég sikertörténete akadálytalanul tovább folytatódjon.

2018 májusában a Teka Magyarország Zrt., a Mofém új arculatváltással kezdett hozzá egy modern köntösbe öltöztetett korszak elindításához. Alapos piackutatás, és gondolatok cseréje eredményeként megszületett egy új, egyszerű, fiatalos arculat.

A logóval egyidőben a termékek, fotók, bemutatófalak, katalógusok, az egész márka folyamatos átalakuláson esik át. Nincs megállás! Ahogy a Queen zenekar dalszövege is mondja: „The Show Must Go On.”, tehát a munkának mennie kell tovább, teljesen friss lendülettel, hogy a márka az új célközönséget is elérje, de persze úgy, hogy ne engedjük el azok kezét sem, akik hosszú évtizedek óta velünk vannak

Ahhoz, hogy a megújulás igazán hiteles legyen az arculati elemek mellett termékoldalról is szükség volt az újításra: Zenit és Bridge, a két új csaptelep család, melyek új belső tartalommal és külső tulajdonságokkal rendelkeznek.

A Zenit család nem véletlenül kapta ezt a nevet, hiszen ezzel a családdal indul a Mofém választék felső kategóriája. A család tagjainak mindegyike tartalmaz olyan tulajdonságokat, melyek megkülönböztetik őket az eddigiektől. A mosdó és bidé csaptelepeknél a vezérlőegység és a felső sík találkozásánál nem alakult ki vállrész, így könnyen tisztán tartható. A fogantyú enyhén felfelé tart, így nagyobb helyet biztosítva a kéz száméra használatkor. Az egyre népszerűbb mosdótálakhoz igazodva született meg az eddigi legmagasabb csaptelep a Mofém választékában. A kádtöltő és zuhany csaptelepek az átlagosnál nagyobb mérettel rendelkeznek, az új típusú takarótányér még egyedülállóbbá teszi formájukat.

A Zenit családdal a Mofémban eddig nem látott megoldásokat felvonultató zuhanyrendszerek is megérkeztek a választékunkba. A termosztátos és hagyományos zuhanyrendszereken kívül megtalálható egy alsó kifolyócsővel rendelkező modell, mely kis fürdőszobákba praktikus megoldást jelent. További újdonság a forradalmi Dual Control zuhanyrendszer, mely a hagyományos és termosztátos technológiát ötvözi.

A Mofém csaptelepek másik új szereplője a Bridge termékcsalád. Ugyanúgy, mint a Zenit, a Bridge termékek is az eddigiektől eltérő műszaki és formai jegyeket hordoznak. A Bridge a belépő csaptelep család kategóriát bővíti, hidat jelent, ami az eddig hiányzó formai űrt hivatott betölteni. A teljes család önálló karakterrel rendelkezik, mint a lágy ívbe futó kifolyócső, vagy a kádtöltő és zuhany csaptelep test egyedi formája.

Az új termékcsaládok már elérhetőek, az arculatváltás elkezdődött, minden adott a sikertörténet folytatásához.