Arany színű a STAVMAT AAA vállalati minősítése

A Dun & Bradstreet ’AAA’ minősítése egy nemzetközileg elismert és megbízható vállalati minősítés, amely a vállalatok pénzügyi stabilitását méri fel. Cégünk az elmúlt években büszkén viselte az AAA Silver minősítést, mivel a ’tripla A’ jelzés már önmagában azt jelenti, hogy velünk történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. Az idei évben nagy örömünkre azonban elértük az ennél is magasabb, Gold, azaz Arany kategóriát.

Ez a minősítés a vállalatok számára azt mutatja, hogy a cég hosszú távon megbízható a partnerek, beszállítók és ügyfelek számára. A minősítés nemcsak a jelenlegi pénzügyi helyzetet értékeli, hanem a jövőbeni kilátásokat is figyelembe veszi. A minősítési folyamat során a Dun & Bradstreet elemzi a vállalat pénzügyi kimutatásait, hitelképességi mutatóit, fizetési szokásait és egyéb releváns tényezőket. A minősítés változhat az idő függvényében, így a vállalatoknak folyamatosan fenntartaniuk kell pénzügyi integritásukat és jó gazdálkodási gyakorlataikat.

Ez a siker a vállalatunk kitartó munkájának és elkötelezettségének az eredménye, és azt is mutatja, hogy a vállalat hosszú távon is stabil és megbízható partner. Cégünk büszke az elért eredményre, és elkötelezett a magas színvonalú gazdálkodási gyakorlatok fenntartásában és fejlesztésében a jövőre vonatkozóan is.

STAVMAT Zrt.
2023.08.25.