Barabás Téglakő® - a jövő története

A TÉGLAKŐ® szép

Amikor a téglakövet megalkottuk, az motivált bennünket, hogy vásárlóink stílusigényére, kényelmére, a kiváló ár-érték arányra és a tartósságra megadjuk a Barabás termékválaszt. Ez az anyagában színezett Barabás TÉGLAKŐ®. Ahogyan egy pontban benne van a kör, a gömb lehetősége, úgy egy téglában benne van egy egész tér, forma. A tégla kézreeső arányai szinte vonzásban tartják az emberi kreativitást, úgy motiválnak, mint egy tiszta, fehér papír. Meglátjuk, azonnal megszeretjük, mert alkotásra ösztönöz.

A TÉGLAKŐ® jó

Az utóbbi évtized egyik legnagyobb építőanyag ipari áttörése, technikai innovációja a TÉGLAKŐ®, mely pont olyan motiváló, mint a tégla, de épp annyira tartós, örök, mint a kő. A kő erejét, a tégla szépségét, nagyszerűségét kölcsönözi az innovatív Barabás TÉGLAKŐ®, mely gazdag felhasználási lehetőségével méltán lett mára az egyik legnépszerűbb választás a hazai

térkő piacon. A kreativitás szabadsága rejlik benne, mert tényleg szinte bármi építhető belőle, dekorálható vele. Utaktól a pihenőtereken át a szökőkútig, minden alkotásnál felhasználható funkciótól függően építési vagy dekorációs céllal.

A TÉGLAKŐ® a jövő története

A Barabás TÉGLAKŐ® negyedik dimenziója az idő, az időtállóság, ami egyrészt az anyag alapvető és evidens tulajdonságából fakad: nagy szilárdság, fagyállóság, rendkívüli ellenálló képesség. Másrészt azonban az antikolt tégla-jellegből adódóan patinás kort idéző, stílust ad vele kertjének azonnal, legyen szó filagóriáról, csobogóról, ágyásszegélyről, kerti tűzrakóról, virágtartóról. Mivel a hagyományos tégla hangulatát idézi, de tulajdonságait tekintve szilárdabb, tartósabb és kedvezőbb az ára, akár kerítést is építhet belőle. Nem csak azért, mert pénztárcabarát megoldás, hanem leginkább azért, mert végtelen kreativitást engedő, stílusos választás a téglakőkerítés.