Barabás TérkőFutár

Tavasszal indult el a Barabás Téglakő egyedülálló szolgáltatása, a Barabás TérkőFutár, ami könnyűvé és költséghatékonnyá teszi a térkövek szállítását országszerte.

Térkő tömege miatt az egyik legnagyobb fejtörést a fuvarszervezés okozza. Egy átlagos magyar vásárló általában nem tud megrendelni egy egész kamionnyi térkövet. Sőt, a raklap mennyiségi bontására is nagy lenne az igény, hogy ne legyen szükség egy teljes raklap követ megvenni pár négyzetméter térkő kedvéért.
A jó hír, hogy már nem kell egy teljes raklappal rendelnie, ha Önnek nincs akkora mennyiségre szüksége nem kell egy teljes raklappal rendelnie, a Barabás Térkőfutár házhoz viszi a térkövet az ország egész területén.

Miért választják a legtöbben a Barabás TérkőFutár szolgáltatását?

• Mennyiségtől függetlenül megoldják a térkő kiszállítását az ország teljes területére.
• Nem kell egy teljes teherautóval rendelni ahhoz, hogy tudják vállalni a lehető legkedvezőbb áron a szállítást.
• Tágabb határidők esetén a fuvarköltség - lehetőség szerint - egyre kedvezőbben alakul, mert logisztikai rendszerünk folyamatosan optimalizál és megtalálja Önnek a legjobb megoldást.


Hogyan vehetem igénybe a Barabás TérkőFutár szolgáltatását?

Két egyszerű lépésben:

1, A STAVMAT építőanyag kereskedések többsége rendelkezik bemutatóállványokkal, mintákkal, így munkatársak segítségével könnyedén megtalálhatja az ideális térkövet kertjébe, udvarába.
2, Miután kiválasztotta az Önnek legszimpatikusabb követ, illetve szegélyrendszert, nincs más dolga, mint a STAVMAT munkatársainak segítségével ajánlatot kérni az Ön által rendelt mennyiségre. Ekkor szükséges a TérkőFutár szolgáltatás igénylését is jeleznie. Csak meg kell adnia a kivitelezés címét, a kívánt határidőt és a rendelt térkő mennyiségét.

A Barabás TérkőFutár naprakész logisztikai rendszere segítségével néhány perc leforgása alatt megtaláljuk Önnek a legoptimálisabb megoldást, így nem kell azon törnie a fejét, hogy hogyan kerül a térkő a helyszínre.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS AKÁR NÉHÁNY NÉGYZETMÉTER RENDELÉSE ESETÉN IS!

FIGYELEM! A Barabás TérkőFutár szolgáltatását csak a STAVMAT kereskedésekben dolgozó munkatársaink segítségével tudja megrendelni és igénybe venni! Kérje kollégáink segítségét, kérjen ajánlatot és találják meg együtt az ideális térkövet kertjébe, udvarába a lehető legrövidebb határidővel, a legkedvezőbb áron!