Baumit StarTop vékonyvakolat

Új generációs vékonyvakolat

A Baumit StarTop homlokzati vékonyvakolat adalékanyaga egyszerre hidrofób és hidrofil tulajdonságú. A nedvesség nagyobb részét lepergeti, míg a maradékot gyorsan magába szívja, majd a porózus szerkezetnek köszönhetően ugyanilyen gyorsan el is párologtatja. Így a homlokzat tiszta és újszerű állapotát hosszútávon megőrzi, hiszen mindig száraz lesz a felület, ezáltal az alga- és gombafertőzések kialakulásának esélye minimális.

  • Gyorsan száradó felület
  • Kiváló feldolgozási tulajdonságok
  • Algásodás és penészesedés elleni megnövelt védelem

A korall felépítéséhez hasonlóan a Baumit StarTop vékonyvakolat is porózus kialakítású, sok apró üregből és pórusból áll.

Gyorsan száradó felület

  • Gyorsan száradó felület
  • Hatékony alga- és gombavédelem
  • Kitűnő feldolgozási tulajdonságok

Baumit StarTop és StarColor
Az újonnan kifejlesztett, egyedülálló töltőanyagnak köszönhetően a Baumit StarTop és a Baumit StarColor kiváló időjárásálló tulajdonságokkal rendelkezik.

Többfunkciós szárító hatás
A homlokzatra kerülő nedvesség elleni védelem működése kettős. Egyfelől a víztaszító felület megakadályozza, hogy a nedvesség a homlokzaton maradjon. Vízlepergető hatásának köszönhetően a legördülő esőcseppek a laza szennyeződéseket eltávolítják.

Felszívódó felület
Másfelől a Baumit StarTop és a StarColor nedvességfelvevő tulajdonságai még kritikus időjárási körülmények között is szárazon tartják a felületet. A felületen maradt nedvességet a vakolat, illetve a festék külső rétegeiben elhelyezkedő vékony filmréteg felszívja, ezzel a homlokzat felületét szárazon tartja. Ez a nedvesség pedig a napsugárzás és a légmozgás következtében gyorsan távozik.

Hosszan tart
Ez az új, többfunkciós hatás – a termék kitűnő feldolgozási tulajdonságaival és kiemelkedő fehérségével együtt – hosszantartó védelmet nyújt a penész és az algák ellen.

Száraz-pórus hatás
A száraz-pórus hatás annak köszönhető, hogy a vakolat adalékanyaga egyszerre hidrofób és hidrofil tulajdonságú. A nedvesség nagyobb részét lepergeti, és a maradékot gyorsan magába szívja és elpárologtatja, így a homlokzat tiszta és újszerű állapotát hosszú távon megőrzi.

Nézze meg kisfilmünket a Baumit StarTop újgenerációs vakolatról!
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=DySJ0KEMRjs&feature=emb_logo