BeHappy fürdőszoba koncepció - Nagy játékosok kis fürdője

Ha nem csak a fantáziájában, hanem a RAVAK minőségben is bízik, van egy jó hírünk: a különlegesen modern, vagány BeHappy fürdőszoba koncepciónak köszönhetően most a fürdőszoba kirakós minden eleme a helyére kerülhet.

Napjainkban számos változatos megoldás áll azok rendelkezésére, akik kis fürdőszobájukból barátságos és kényelmes, jó hangulatú helyiséget szeretnének kialakítani. A RAVAK formatervezői a BeHappy koncepció megalkotásakor jelentős hangsúlyt fektettek ezekre az igényekre, hiszen munkájuk során sokszor megtapasztalták, nem alapvetés, hogy a kis fürdőszobák kellemetlenek, ahogyan a nagy fürdőszobák sem kötelező érvényűen stílusosak és ötletesek. A BeHappy elemei egyszerre kínálnak helytakarékos megoldásokat és nyújtanak rendszerezett, mégis bohókás fürdőszoba arculatot.

A koncepció jellegzetessége, hogy teret ad az üdítő fiatalosságnak és a praktikus egyszerűségnek, amelyet nem kevés játékossággal fűszerez meg; így a BeHappy fürdőszoba elemei szinte kirakósként illeszkednek egymásba - erre példa a képen látható BeHappy kád és mosdó átgondolt egysége is.

Mosdó a kádban? Don’t worry, Be Happy!

A koncepcióba tartozó öntött műmárvány mosdókagyló tervezésekor mindent eldöntő szerepe volt a helytakarékosságnak, ezért a RAVAK tervezői olyan kialakítást álmodtak meg, amelynek köszönhetően az innovatív mosdó a kád alsó vége fölé függeszthető. A mosdó így könnyen hozzáférhető marad, de a kád fürdőteréből sem vesz el helyet.