BMI Clima Roof

Hazánkban a 30 °C feletti hőmérsékletű napok száma már a nyári időszak több mint felét teszik ki, és ez a szám csak tovább növekszik. Az időjárás instabilabb, gyakoribbá és hevesebbé váltak a szélsőséges viharok, amelyeket aszályos időszakok váltanak fel. A klímaváltozás és az elszabaduló energiaárak hatására az épületek energetikai korszerűsítése létfontosságúvá vált, nem beszélve arról, hogy a szigorodó hőtechnikai szabályok előírják az új épületek „közel nulla” energiaigényű építését. Ahhoz, hogy ez az energiakorszerűsítés ne vezessen pazarláshoz és felesleges kiadásokhoz, hosszú távú megoldásokra van szükség: az energiahatékony tetővel nyáron csökkenthető az épület felmelegedése, télen pedig a fűtésszámlán lehet megtakarítani.


Az energiahatékony lapostetős megoldások költséghatékonysági és fenntarthatósági szempontból is megkönnyítik a tulajdonosok életét. Egy energiahatékony tető amellett, hogy csökkenti az épület téli fűtésigényét és a nyári hűtés költségeit, növeli az adott ingatlan értékét és az épületek időjárással szembeni ellenállóságát.

A BMI Villas a megváltozott igényekhez igazította hosszú távú és tartós lapostetős megoldást kínáló Clima Roof csomagjait: három egyedi rétegrendi megoldás: a Clima Noxite, a Clima Green Roof, illetve a Clima Reflex.

A CLIMA NOXITE csomag rétegrendjével maximális védelmet biztosíthatunk újépítésű épületek számára, ráadásul az energiamegtakarítást is jelentősen növelhetjük. A rétegrend záróeleme a Noxite Eco-Active, a “szmogevő” bitumenes vízszigetelő lemez, amely hőreflektív, és csökkenti az épület hőterhelését. Új építéshez alkalmazható, 20 év kiterjesztett BMI vízzárósági termékgaranciával.

A CLIMA GREEN ROOF csomag amellett, hogy energiahatékony, zöld övezetté varázsolja lapostetőnket: kétrétegű, extenzív zöldtetős megoldás, amely szerepet játszik a levegőminőség javításában és védi a szigetelést a szélsőséges időjárástól. Új építéshez alkalmazható, 20 év kiterjesztett BMI vízzárósági termékgaranciával.

A CLIMA REFLEX csomag rétegrendje a hazai gyártású bitumenes zárólemezzel és a Construma-díjas hőreflektív bevonattal új építéshez és felújításhoz is alkalmazható. A rétegrend tartósan védi a tetőszigetelést az UV-sugárzás és a hő hatásaitól, valamint jelentősen csökkenti az épület hőterhelését. 12 év BMI termékgaranciával elérhető.

CLIMA CSOMAGOK - KITERJESZTETT VÍZZÁRÓSÁGI GARANCIÁVAL!

A BMI Villas 15-20 év kiterjesztett garanciát vállal az előírt teljes rétegrend beépítése esetén az Eco-Active (Noxite), Vedaflor WS-X, és Vedatop S5 Blaugrün zárólemezként felhasznált termékek vízzáróságára. A kiterjesztett vízzárósági garancia eléréséhez a meghatározott rétegrendek alkalmazására van szükség.

További információért keresse a BMI Villas Szaktanácsadóit.


A BMI Villas termékek elérhetők a STAVMAT kínálatában!
2023.05.10.