CREATON: betonban is otthon

A népszerű CREATON kerámia tetőcserép és a környezetbarát szálcement pala mellett 2017-től a cég választékában a beton tetőfedő anyagok is megtalálhatóak.

A kerámia tetőcserepeiről ismert CREATON a beton tetőfedő anyagok esetén is kizárólag a tőle megszokott magas minőségi kategóriába tartozó termékeket kínálja.

A CREATON új betoncserepei öt különböző selymesen matt színben, minőségi felülettel készülnek, és különböző formájukkal különböző esztétikai élményt nyújtanak. Ezek a dinamikusan hullámzó GÖTEBORG, az időállóan klasszikus formájú HEIDELBERG, a síkfelületű KAPSTADT, illetve az egyedülálló formájú és attraktív VERONA.

A CREATON a betoncserepekhez a kiegészítők széles választékát kínálja, ahogyan a jól bevált kerámia tetőcserepeknél is.

Az esztétikai és műszaki okokból lekerekített alsó peremmel rendelkező cserepek minden tervezői elképzelés és fogyasztói igény esetén megoldást kínálnak, és már 10o-os hajlásszögű tetőn is alkalmazhatóak.

A beton cserepek előnye, hogy kedvező az árfekvése és egyszerű vele a kivitelezés. A fokozottan vízbiztos tetőről az egyedülálló bordakialakítás gondoskodik. A cserepek teherbíró képessége 30%-kal nagyobb a DIN Plus szabványban előírtnál.

www.creaton.hu