Cserélje energiahatékony, gondozásmentes FAKRO tetőtéri ablakra régi, elavult ablakait, akár divatos antracit színben, az év végéig állami támogatással

Most érdemes energiahatékony FAKRO tetőablakra cserélni meglévő, régi tetőtéri ablakait! Nem csak az energiaszámláját csökkentheti a háromrétegű üvegezéssel ellátott, alu-PVC szerkezetű ablakokkal, de december 31-ig a vételár és a beépítési díj felét is visszaigényelheti az érvényben lévő otthonfelújítás támogatást kihasználva.

A FAKRO, a világ második legnagyobb tetőtéri ablak gyártója új színt hoz a tetőablakok és a trendi, divatos lakásbelsők világába antracit színű, alu-PVC szerkezetű tetőtéri ablakaival. Az ezredforduló környékén elterjedő tetőtéri ablakokhoz képest hatalmas technológia fejlődésen ment keresztül az iparág, az akkoriban jellemző 2,5 W/m2K hőátbocsátási tényezőt a FAKRO háromrétegű PVC ablakai estében - EHV-AT Thermo hőszigetelő burkolókeret használatával - 60%-kal csökkentve, 1,0 W/m2K-re szorították le. A lényegesen jobb hőszigetelés mellett az egyre népszerűbb, acélbetétes merevítéssel készülő PVC tetőtéri ablakok már nem csak a magas páraterhelésű, hanem a lakás egyéb helyiségeiben is biztosítják a bőséges mennyiségű természetes fényt, emellett a rendszeres lakkozás terhétől is megszabadítják a tulajdonosokat. A FAKRO PTP-V ablakai 41m3/h teljesítményű manuális tokszellőzővel szereltek, amely segítségével friss levegő biztosítható a tetőtérben, az ablak zárt állapotában is.

A modern kor elvárásainak megfelelően a FAKRO PTP-V típusú ablakai is elérhetők motorizált nyitási technológiával, akár okosotthon hálózatba integrálható Z-Wave rendszerrel, vagy az utólagos vezeték-kiépítést feleslegessé tevő napelemes Solar kivitelben, de akár a rendszerfüggetlen, telefonról vezérlehető WiFi kivitelben is. A tetőtéri ablakokra a FAKRO 15 év garanciát vállal.

A FAKRO minden tetőtéri ablakához, legyen az klasszikus középső tengely mentén billenő, vagy felnyíló-billenő, biztosítja a külső és belső kiegészítőket, árnyékolókat. A napsugárzás hőterhelése 10% vagy 1% relatív átvilágítású AMZ hővédő rolóval, vagy ARZ redőnnyel csökkenthető, amelyek szintén elérhetők motoros kivitelben is. A belső kiegészítők tucatnyi színben állnak a vásárlók rendelkezésére, a kialakított belsőépítészeti színvilághoz illeszkedő megjelenést és akár teljes sötétséget biztosítva az élettérnek. A fényzáró rolók mellett reluxa vagy harmonika árnyékoló is szerepel a kínálatban.

A FAKRO tetőtéri ablakai az összes, Magyarországon használatos tetőfedő anyag esetén beépíthetők a megfelelő burkolókeret használatával, legyen szó akár sík, vagy hullámos kerámia- és betoncserépről, korcolt lemezfedésről, pala- vagy zsindelyfedésről, vagy akár nádtetőről.

A Fakro termékek után érdeklődjön a STAVMAT építőanyag kereskedésekben!

2022.11.08.