DEKORELEMEK RAGASZTÁSA

Kisebb javításokat vagy dekorációkat szeretne csinálni? A Soudal Fix ALL ragasztóval ragaszthat dekoratív anyagokat beleértve házszámot, polcokat, tükröt és faanyagokat (például: párkányok, szegőlécek, könyöklők) pillanatok alatt. A hibrid polimer ragasztó család használható minden közkedvelt építőipari anyaghoz, lehetővé téve nedvszívó és nem nedvszívó anyagok ragasztását szinte minden felületre, például:

• Házszám ragasztása a ház frontoldalára
• Meglazult csempe újra ragasztása
• Füstjelző felszerelése, polc, vagy akár fogas ragasztása

A Fix ALL High Tack azonnali tapadóerőt biztosít. Alternatívája a, Fix ALL Turbo alkalmas olyan helyzetekhez, amikor súlyt gyorsan kell rögzíteni, köszönhetően gyors tartóerejének és kötési idejének.

Használati utasítás

1. Előkészületek
Tisztítsa meg a ragasztandó felületet eltávolítva minden port, zsírt és szennyeződést.

2. A Fix ALL Turbo vagy High Tack használata
Használjon szilikon kinyomópisztolyt a Fix ALL felviteléhez. 15 cm-enként vigyen fel egy ragasztópöttyöt vagy vigye fel a ragasztót cikkcakkban a maximális felületi tapadás érdekében. Győződjön meg róla, hogy elegendő ragasztót visz fel az éleknél és sarkoknál.

3. Összenyomás
Határozottan nyomja össze a ragasztandó felületeket. Ez aktiválja az azonnali tapadóerő tulajdonságát a ragasztónak és biztosítja, hogy a két felület megfelelően tapad majd egymáshoz.

4. Befejezés
A Fix All Turbo 20 perc után tart és 3 óra után terhelhető. A Fix ALL High Tack szinte azonnali tapadást biztosít; a végső kötőerő közel 24 óra után alakul majd ki.

Tipp

• Ha Fix ALL-t használ a fürdőszobában vagy kültéren a terméket függőleges csíkokban vigye fel. Ezáltal megelőzheti, hogy a víz összegyűljön a cikkcakkokban és később átjárja a ragasztót.
• A Soudal Fix ALL ragasztó vízbázisú festékkel átfesthető.

Hasznos információk:

• Kiöntötte a terméket? Amíg a Fix ALL Turbo vagy High Tack nem kötött meg, Swipex tisztítókendő segítségével könnyedén eltávolítható.
• A technikai adatlapon további információkat talál a termék használatáról, szavatossági idejéről, összetételéről.